
Ako vam se neda stalno jesti krumipir ili riža uz meso, pripremite ovaj malo drugačiji prilog s rotkvicama koji će obroku dati potpuno novu dimenziju. Priprema će trajati samo 30 minuta
Lifestyle
Komentari 0Ako vam se neda stalno jesti krumipir ili riža uz meso, pripremite ovaj malo drugačiji prilog s rotkvicama koji će obroku dati potpuno novu dimenziju. Priprema će trajati samo 30 minuta
Zagrijte pećnicu na 220 stupnjeva s limom za pečenje. Pomiješajte rastopljeno ulje/maslac, med i ocat. Rotkvice operite, odrežite im vrh te ih zatim prepolovite Stavite rotkvice u zdjelu i prelijte ih smjesom ulja, meda i octa. Lim za pečenje izvadite iz pećnice, obložite ga masnim papirom i zatim istresite rotkvice i vratite lim pećnicu na 20 minuta. Prilikom pečenja povremeno promiješajte. Pečene rotkvice poslužite tople.
12 kom. rotkvica, 2 žlice meda, 2 žlice maslaca, pola žlice aceta balsamica
broj osoba: 2
priprema: 30 minuta
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+