Obavijesti

Lifestyle

Komentari 9

Pet bitnih beauty lekcija koje možemo naučiti od naših majki

Pet bitnih beauty lekcija koje možemo naučiti od naših majki
1

Od hidratacije, preko načina na koji tretiramo naše borice do make-up savjeta, od naših majki možemo saznati mnogo toga jer ipak, prošle su naš put, a tu je i faktor naslijeđa

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Tko smije koristiti salicilnu kiselinu u kućnim ritualima? 

Mame uvijek imaju dobre savjete, iako ih ponekad pokušavamo ignorirati. Bila je u pravu kad vam je rekla da prestanete čupati obrve ili da se puder ne slaže s nijansom tena. Koje su savjete od svojih mama naučile poznate urednice, objavio je Vogue.

Uloži vrijeme u sebe

- Moja je mama klasična Parižanka i oduvijek je pazila kako se njeguje. Često bi čistila lice, tonirala ga i hidratizirala, a jednom tjedno radi piling. Naučila me da moram imati beauty rutinu i da je se moram držati te da je dobro uložiti vrijeme u sebe, odnosno dati si vremena za njegu - otkrila je Jessica Diner, Beauty & Lifestyle urednica.

Make-up može promijeniti način na koji se osjećaš

- Nikuda bez ruža za usne, mama mi je rekla da samo jedan make-up proizvod može utjecati na osjećaje i način na koji se doživljavaš. Možeš se osjećati fantastično samo uz malo šminke. Naučila me kako make-up možemo iskoristiti na pozitivan način - istaknula je Hannah Coates, Digital Beauty Editor.

Obišla sam mnoge dermatologe - istraživanja se isplate

- Kad sam bila mlađa, mama me vodila dermatolozima radi mojih problema s aknama. Naravno da sam isprobala sve vrste tretmana, liječenja, gelova, antibiotika... Na kraju sam našla rješenje. Mama me naučila da se sva ta istraživanja isplate te da laboratoriji, kemičari i dermatolozi uistinu čine promjene - ispričala je Ellie Pithers, Digital Director.

Nikad ne farbaj kosu i nikuda bez kreme za ruke

- Nekoliko je savjeta koje sam naučila od mame, na primjer hidratacija od glave do pete i to dva puta dnevno. Nikad ne budi bez kreme za ruke i svaki dan koristi kremu sa zaštitnim faktorom. Ali najvažniji mi je da nikad ne bojim kosu - izjavila je Sarah Harris, Deputy Editor & Fashion urednica.

Glicerin i ružina vodica za lice

- Mama je oduvijek bila velika poklonica njege i brige o sebi. Tehnike su joj jednostavne, baš kao i sastojci. Voli glicerin i ružinu vodicu za toniranje kože. Naučila me da nikad ne sumnjam u sebe i da je ok ako se ponekad ne osjećam dobro sama sa sobom, jer samopouzdanje se ne može izgraditi u jednom danu - istaknula je Twiggy Jalloh, Beauty & Lifestyle asistentica.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Tko smije koristiti salicilnu kiselinu u kućnim ritualima?

POGLEDAJTE VIDEO s Ivanom Đikićem: #ZAJEDNO24SATA

Pokretanje videa...

00:55
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku