Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
9 komentara

Pet bitnih beauty lekcija koje možemo naučiti od naših majki

Od hidratacije, preko načina na koji tretiramo naše borice do make-up savjeta, od naših majki možemo saznati mnogo toga jer ipak, prošle su naš put, a tu je i faktor naslijeđa

Foto: Pinterest/Canva
9 komentara

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Tko smije koristiti salicilnu kiselinu u kućnim ritualima? 

Mame uvijek imaju dobre savjete, iako ih ponekad pokušavamo ignorirati. Bila je u pravu kad vam je rekla da prestanete čupati obrve ili da se puder ne slaže s nijansom tena. Koje su savjete od svojih mama naučile poznate urednice, objavio je Vogue.

Uloži vrijeme u sebe

- Moja je mama klasična Parižanka i oduvijek je pazila kako se njeguje. Često bi čistila lice, tonirala ga i hidratizirala, a jednom tjedno radi piling. Naučila me da moram imati beauty rutinu i da je se moram držati te da je dobro uložiti vrijeme u sebe, odnosno dati si vremena za njegu - otkrila je Jessica Diner, Beauty & Lifestyle urednica.

Make-up može promijeniti način na koji se osjećaš

- Nikuda bez ruža za usne, mama mi je rekla da samo jedan make-up proizvod može utjecati na osjećaje i način na koji se doživljavaš. Možeš se osjećati fantastično samo uz malo šminke. Naučila me kako make-up možemo iskoristiti na pozitivan način - istaknula je Hannah Coates, Digital Beauty Editor.

Obišla sam mnoge dermatologe - istraživanja se isplate

- Kad sam bila mlađa, mama me vodila dermatolozima radi mojih problema s aknama. Naravno da sam isprobala sve vrste tretmana, liječenja, gelova, antibiotika... Na kraju sam našla rješenje. Mama me naučila da se sva ta istraživanja isplate te da laboratoriji, kemičari i dermatolozi uistinu čine promjene - ispričala je Ellie Pithers, Digital Director.

Nikad ne farbaj kosu i nikuda bez kreme za ruke

- Nekoliko je savjeta koje sam naučila od mame, na primjer hidratacija od glave do pete i to dva puta dnevno. Nikad ne budi bez kreme za ruke i svaki dan koristi kremu sa zaštitnim faktorom. Ali najvažniji mi je da nikad ne bojim kosu - izjavila je Sarah Harris, Deputy Editor & Fashion urednica.

Glicerin i ružina vodica za lice

- Mama je oduvijek bila velika poklonica njege i brige o sebi. Tehnike su joj jednostavne, baš kao i sastojci. Voli glicerin i ružinu vodicu za toniranje kože. Naučila me da nikad ne sumnjam u sebe i da je ok ako se ponekad ne osjećam dobro sama sa sobom, jer samopouzdanje se ne može izgraditi u jednom danu - istaknula je Twiggy Jalloh, Beauty & Lifestyle asistentica.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Tko smije koristiti salicilnu kiselinu u kućnim ritualima?

POGLEDAJTE VIDEO s Ivanom Đikićem: #ZAJEDNO24SATA

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message