Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Pet savjeta vizažistice za bolji i prirodniji izgled ovoga ljeta

Pet savjeta vizažistice za bolji i prirodniji izgled ovoga ljeta

Prošla su vremena kada je u trendu bilo nositi tešku i jaku šminku. Sada se nose lagane nijanse i zemljani tonovi, a naglasak je na zdravoj, njegovanoj i sjajnoj koži

VIDEO

Vizažistica Katey Denno podijelila je svoje savjete za lagan i sjajan izgled koji možete postići u samo nekoliko minuta, bez jakog makeupa. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:12

1. Pronađite proizvode koji vam najbolje odgovaraju

Denno savjetuje da eksperimentirate s brendovima i s različitim formulama jer ćete tako doći upravo do onih proizvoda koji vam najbolje odgovaraju i koji najbolje pristaju uz vašu kožu.

- Za ljude koji još uvijek traže svoju savršenu podlogu ili ruž za usne, ne brinite. Postoje brendovi koji su lošiji, a postoje i oni koji su na dobrom glasu. Čitajte recenzije, gledajte koje proizvode koriste profesionalni vizažisti, učite od drugih ljudi, isprobavajte nove proizvode i slično. Nikada nije kasno za eksperimentiranje - savjetuje vizažistica.

Ako je neki proizvod na dobrom glasu i ako vam ga je netko preporučio ne mora značiti i da će vama odgovoriti. Ono što odgovara drugom ne mora i vama i obrnuto. Najbolje je da isprobavate dok ne nađete proizvode koji su vam se pokazali najboljima.

2. Prihvatite 'nesavršenosti'

Mnoge žene kupuju tešku šminku kako bi prikrile nedostatke poput podočnjaka, pjegica, mrlja ili akni. Prihvatite svoje 'nesavršenosti' i 'mane' na licu. One su dio vas i ne biste ih se trebali sramiti niti ih prikrivati, ističe Katey.

Kako smanjiti intenzitet sjenila
Kako smanjiti intenzitet sjenila

- Jedna pozitivna strana društvenih mreža je što u zadnje vrijeme predstavlja bore, mrlje, akne i druge 'nesavršenosti' prirodnima. Mnogi brendovi u reklamnim kampanjama sada imaju fotografije djevojki bez pudera ili korektora bazirajući se na umjetnost crtanja, primjerice na tuš ili na crveni ruž i slično. Šminka se ne odnosi na usavršavanje kože, već na umjetnost crtanja po licu - kaže Denno.

3. Nabavite čistu maskaru

- Uvijek počinjem s maskarom, jer je za mene maskara stvar broj 1. Dodavanje sloja maskare može vam uljepšati i otvoriti oči - kao i učiniti ih većima - nadodaje.

Osim toga, predlaže da prijeđete na čistu maskaru, odnosno onu bez parabena, sulfata i ostalih štetnih tvari.

Istraživanja su pokazala da je korištenje čiste maskare bolje jer područje oko očiju najlakše apsorbira kemikalije koje dolaze u kontakt s tim područjem. 

Bijela haljina je must have komad: Idealna za ljetne dane
Bijela haljina je must have komad: Idealna za ljetne dane

4. Koristite balzame za višekratnu upotrebu

- Osim maskare željeti ćete i prirodni balzam s obzirom da ćete ga vrlo vjerojatno stavljati nekoliko puta dnevno. Možete koristiti i balzame u boji kako biste dodatno istaknuli usne, a postoji toliko mnogo boja za odabir. Pronađite nešto što vam dobro stoji i što vam se sviđa - savjetuje šminkerica.

5. Zasjajte

Ljeti možete nanijeti ulje za tijelo ili za lice sa sjajem. Osim toga, izaberite highlighter u malo brončanijoj nijansi s obzirom da ljeti dobijete malo tamniji tan pa vam ne trebaju neke svijetle boje. Istaknite jagodice, nos i Kupidovu liniju usana s highlighterom, istaknula je vizažistica za Mind Body Green.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje