Novi broj gastromagazina donosi vam ideje za pripremu finih jela od piletine i buče te slatke recepte za Noć vještica. Isprobajte tortice s piletinom i gljivama
Pite s piletinom i delicije od bundeve u novom Skuhatćute
Glavni sastojak jesenskih slastica je med. Njime možete preliti voćne salate, sladoled i sir, a ako ga dodate u krušno tijesto, dobit ćete ukusan i aromatičan kruh. Pripremite tiramisu s medom, brownie od kikirikija ili slasnu baklavu. Naučite i kako pripremiti ukusan irski kruh, koji je specifičan po tome što u tijesto ne ide kvasac nego soda bikarbona.
U specijalu vam donosimo 16 brzih i jeftinih recepata za pite, savijače i domaći burek s piletinom. Isprobajte tortice s piletinom i gljivama, gužvaru s porilukom ili englesku pitu s pire-krumpirom.
Tu su i ideje za jesenske recepte s bundevom. Slasna bundeva, osim što je bogatog okusa, puna je i vitamina i minerala, a odlično se "snalazi" u slatkim i u slanim jelima. Pripremite slanu pitu od bundeve i sira, juneći gulaš s bundevom ili jednostavne žute valjuške. Među mnoštvom recepata sigurno ćete pronaći neki koji će vas oduševiti.
Novi broj Skuhatćute potražite na kioscima 31. listopada u velikom ženskom paketu sa SuperMilom.