Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Plave police u SPARU-u: Osam malih domaćih proizvođača je predstavilo svoje proizvode

Plave police u SPARU-u: Osam malih domaćih proizvođača je predstavilo svoje proizvode

SPAR Hrvatska i Nova TV u INTERSPAR hipermarketu u City Centru One West najavili su novu sezonu projekta 'Startaj Hrvatska' kojim nastavljaju promociju mladih nada hrvatskog poduzetništva

VIDEO

Startaj Hrvatska danas privlači sve veći broj malih, domaćih proizvođača koji stvaraju kvalitetne i inovativne proizvode. Da je ovaj projekt dao rezultate vidimo i po broju prijava, svake godine ih je sve više. Zaprimili smo velik broj prijava vrlo kvalitetnih kandidata iz svih dijelova Hrvatske među kojima smo, odabrali osmero najboljih čiji će se proizvodi naći u INTERSPAR hipermarketima i odabranim SPAR supermarketima, rekao je predsjednik Uprave SPAR Hrvatska Helmut Fenzl.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:46

Projekt 'Startaj Hrvatska', pokrenut je kako bi malim, inovativnim hrvatskim poduzetnicima pomogao u plasmanu njihovih kvalitetnih proizvoda. Svi finalisti ove treće sezone dobit će priliku tržištu ponuditi svoje proizvode kroz sve INTERSPAR hipermarkete i odabrane SPAR supermarkete diljem Hrvatske.

Kandidati ove treće sezone predstavili su osam novih proizvoda - Croccantino, ručno rađeni sladoledi, 4 mudraca, pivo prema tradicionalnoj metodi, Kozji sirevi, Meštar, proizvodi za njegu kože muškaraca, Nutri Kulti, ukusne grickalice pune nutritivnih i zdravih sastojaka, Korijen, povrtni dodatak za razna jela, Organica Vita, ukusni namaz od lješnjaka i industrijske konoplje, te Druid, bezglutenska tjestenina. 

1. Iza Croccantina stoji bračni par Marija Antunović i Ivan Borac. Sladolede koje proizvode prema domaćoj recepturi i talijanskim principima punog su okusa, kremasti, originalni i sjajne kvalitete.

2. Iza priče o 4 mudraca stoje supružnici Miroslav i Martina Vuković koji u svojoj maloj pivovari proizvode pivo prema tradicionalnoj metodi od svega četiri ključne komponente važne za craft piva: vode, slada, hmelja i kvasca.

3. Uspjeh Ivana i Josipa Perkovića rezultat je bratske ljubavi i sloge, a zajedno proizvode odlične kozje sireve. Njihovi proizvodi obiluju bjelančevinama, a mogu ih konzumirati i ljubitelji mliječnih proizvoda koji su intolerantni na laktozu.

4. Kozmetiku Meštar proizvode vrijedne ruke majke i sina, Tee Bogdan i Marija Gorete koji su od potpuno prirodnih sastojaka osmislili proizvode za njegu kože muškaraca.

5. Martina Gilja u svojoj maloj manufakturi proizvodi ukusne grickalice Nutri Kulti,  pune nutritivnih i zdravih sastojaka.

6. Obiteljsku recepturu dugu više od 50 godina, Tina Popović je zapakirala u teglicu i pokrenula svoj biznis, a njezin povrtni dodatak Korijen idealan je za pripremu ukusnih jela. 

7. U srcu Slavonije, Maja Lazić preuzela je proizvodni pogon od svog oca gdje izrađuje Organica Vita, čarobno ukusan namaz od lješnjaka i industrijske konoplje.

8. Brat i sestra, Marko i Ana Antolić pokrenuli su vlastiti posao te postali prvi certificirani hrvatski proizvođači bezglutenske tjestenine Druid.

Ovaj jedinstveni televizijski format kojeg su pokrenuli SPAR Hrvatska i Nova TV za cilj ima podržati male domaće poduzetnike te potaknuti društvo da osvijesti kako svatko uz dobru ideju, uloženi trud i rad može ostvariti uspjeh. Kroz projekt „Startaj Hrvatska” kandidati će gledateljima ispričati priču o prednostima i kvalitetama svojih proizvoda.

Ovogodišnji kandidati treće sezone projekta “Startaj Hrvatska” dobit će posebnu priliku pozicionirati se na hrvatskom tržištu i kupcima ponuditi svoje kvalitetne, domaće proizvode.

Startaj Hrvatska počinje s emitiranjem u nedjelju, 2. listopada,  na Novoj TV. Treća sezona imat će ukupno 11 emisija, a pobjednik sezone bit će objavljen u prosincu.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'