Lifestyle

Komentari 0

Pletene kožnate narukvice kao klasični detalj za odijelo i traper

Pletene kožnate narukvice kao klasični detalj za odijelo i traper

Pleteni dizajn, u kombinaciji s metalnim detaljima jedan je od modnih detalja koji je u svijetu muškog nakita među najpopularniji već godinama, a lako ga je nositi uz razne odjevne formule

Bilo da se radi o odijelu ili trapericama i bijelom T-shirtu, tamno smeđa ili crna pletena narukvica od kože favorit je muške garderobe. Jednostavna i nenametljiva, ova narukvica drži se u samom vrhu kreacija koje se pojavljuju ne samo na poznatim, već i likovima iz svakodnevice, a svaki od njih kombinira je na svoj način. Kopče su od čelika ili nekog drugog sličnog metala, a čak i kad je riječ o skupoj kreaciji, ona ne djeluje glamurozno, već prije više hipijevki i cool. Pa čak i na odijelo i košulju.

Ne, nije nužno da je jedna, već ovaj dizajn "trpi" slojevitost, odnosno više sličnih narukvica, pa i samih kožnih trakica, dok su neke toliko dugačke da idu i više puta oko zgloba.

Odijelu i bijeloj košulji kožnata pletena narukvica daje dašak street style štiha te otkriva da se u osobi iza odijela krije frajer u duši.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako kombinirati muško odijelo

Prednost ove narukvice je i ta što ju je lako nositi čitav dan, bez obzira kako se on presvukao nakon posla, jer njezin prirodan materijal i boja inspirirana zemljanim tonovima čini je idealnom suputnicom svih stilova.

Osim u smeđoj, zna biti u tonovima crnog vina, zagasite sive ili čak tamnije zelene i plave. Sve te nijanse odgovarajuće su u kombinacijama s odijelima sličnih tonova, pa i traperom svih plavih varijanti.

Kopča je uglavnom magnetska, što je idealno za njezin minimalistički dizajn bez kukica i sličnih detalja. Od materijala koži paše i drvo, od kojega znaju biti napravljene sitne aplikacije.

Pletena kožnata narukvica lijepo ide u kombinaciji sa srebrnim nakitom, još jednim favoritom stylish frajera.

Brojne zvijezde vole ovaj stil, a među ljubiteljima kožnatih pletenih narukvica je i glumac Mark Wahlberg.

I njegov kolega Jason Momoa poklonik je sličnih detalja te uvijek bira one prirodne tonove koji pašu uz njegove casual stilske formule.

No, koliko god dobro izgledala na ležernim frajerima, ovaj detalj jednako dobro pristaje i momcima koji biraju fenomenalna odijela.

Najčitaniji članci