Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Plitvice ovaj vikend ugošćuju domaće i strane instagramere

Plitvice ovaj vikend ugošćuju domaće i strane instagramere

Umjesto na skijanje instagrameri ovaj vikend, 20. i 21.1., idu na Plitvička jezera. U posebnom, snježnom ugođaju, Plitvice će biti mjesto okupljanja instagramera, blogera i youtubera...

VIDEO

Mladići i djevojke iz Austrije, Mađarske, Japana, Ukrajine, Slovenije i Hrvatske će se okupiti na drugom međunarodnom Instameetu u organizaciji hrvatskih instagramera Domagoja Severa i Jasminke Đaković.

- Da Hrvatska ima što ponuditi svojim gostima i zimi pokazat ćemo na društvenim mrežama ovaj vikend. Organizirali smo Instameet na Plitvicama baš ciljano u ovo vrijeme kako bi pokazali sve ljepote Plitvičkih jezera i okolice izvan sezone, a ideju su prepoznali i podržali hotel Degenija, Turističke zajednice Rakovica i Općine Plitvička jezera te naravno NP Plitvička jezera. Okupili smo izvanrednu ekipu, domaću, ali i iz susjednih zemalja. Zajedno na svim društvenim platformama imamo preko 1,1 milijun pratitelja i mogu reći da je ovo trenutno najveće ovakvo organizirano okupljanje instagramera u Hrvatskoj, ali i šire u regiji - rekla nam je Jasminka Đaković od strane organizatora.

Jedan od sudionika je i Yuya Matsuo, poznatiji na Instagramu kao @esejapan. Fotograf iz Japana koji putuje svijetom i na Instagramu ima preko 106.000 pratitelja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pavlo Fedykovych bloger je specijaliziran za centralnu Europu i Ukrajinu, a piše i za CNN Travel i Lonely Planet. Norbert Lepsik, David Erdelyi, Anna Illes i Andras Demjen predstavljaju najbolje mlade, kreativne instagramere iz Mađarske.

Oliver Oth i Claudio Pribyl su Instagrameri iz Austrije koji vode profil @igersaustria.at. Njihovi kolege iz Slovenije, Sanja i Zoran Leban Trojar, osim vlastitih profila, vode i najuspješniji slovenski profil @igslovenia.

Jaka Ivančič i Luka Esenko također dolaze iz Slovenije, a među najpoznatijim su slovenskim fotografima.

Tijekom dva dana bogatog programa, osim foto ture po Plitvicama, sudionici će posjetiti i Baraćeve špilje, Stari grad Drežnik te ranč Dolina Jelena. Kušat će i tradicionalnu hranu, a to će svojom kamerom zabilježiti i hrvatska food blogerica Lili Basic Capaccetti poznatija kao @travellingoven.

Mladi par iz Švedske obožava Hrvatsku: 55 razloga zašto...
Mladi par iz Švedske obožava Hrvatsku: 55 razloga zašto...

Domaće snage također predstavljaju popularne lifestyle youtuberice Maša Zibar (@mashinthebeauty) i Matea Frajsberger (@click4chic). One zajedno na svojim youtube kanalima imaju preko 91.000 pretplatnika. Josip Kramarić vlasnik je jako popularnog profila @croatia_instagram koji ima više od 91.600 pratitelja.

- Nakon prvog uspješno organiziranog instameeta i odličnih reakcija, prirodno se nametnula ideja o organizaciji drugog. Osim što promoviramo ljepote Hrvatske na drugačiji način, ovo je izvrsna prilika da se povežemo s kolegama, razmijenimo znanje, iskustva, ideje te kreiramo sadržaj za pratitelje -  rekla je Jasminka Đaković.

Britanci o nama: Narnija doista postoji, na Plitvičkim jezerima
Britanci o nama: Narnija doista postoji, na Plitvičkim jezerima

Ona je zajedno sa sestrom Željkom Đaković vlasnica profila @putopis koji promovira Hrvatsku i putovanja. U organizaciji Instameeta je i uspješan fotograf i instagramer Domagoj Sever, koji na svom profilu @domagojsever ima preko 79.000 pratitelja te čija je fotografija plaže Bol objavljena na duplerici u nizozemskom izdanju National Geographic-a

 - Dvadesetak sudionika iz 6 zemalja svojim pratiteljima prenijet će pravu zimsku čaroliju Plitvičkih jezera, a kako vremenska prognoza najavljuje snijeg – ta čarolija bi trebala biti potpuna - najavljuje Domagoj.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka
IMAJU 'ONO NEŠTO'

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka

Astrologija nudi izuzetne uvide u naše osobnosti i potencijale, uključujući aspekte poput fizičke ljepote i šarma. Među prekrasnim horoskopskim znakovima postoji nekoliko onih koji se ističu posebnom ljepotom

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji
KOME ĆE SVANUTI, A KOME SMRKNUTI

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 16. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno
KAKO RADE TRGOVINE I ŠOPING CENTRI

Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno

Neke trgovine sutra neće raditi zbog parlamentarnih izbora. A ako ipak planirate ići u kupnju, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijeme