Obavijesti

Lifestyle

Komentari 3

Po otisku ruža vidi se tko jako dobro sluša, a tko je analitičar

Po otisku ruža vidi se tko jako dobro sluša, a tko je analitičar
1

Upečatljiv otisak usana karakterizira ljude pune energije, nježan otisak usana imaju kronično umorni i iscrpljeni, dok okrugle usne izbjagavaju bilo koju vrstu sukoba

VIDEO

Otisak napučenih usana otkriva mnoge pojedinosti o osobnosti, a čitanje s usana slično je čitanju s dlana. 

Pri analiziranju traga koji usne ostavljaju na papiru važnu ulogu ima oblik otiska, debljina gornje, odnosno donje usne, ali i to je li otisak snažan ili blijed, tvrdi Jilly Eddy, stručnjakinja za dešifriranje otiska usana. 

Otisak nije nužno odraz stvarnog oblika usana. Primjerice, pune usne mogu ostaviti tanak trag na papiru, a tanke usne sočan i pun otisak. Upečatljiv otisak usana karakterizira osobe pune energije koje su često vatreni navijači. Kada odluče što žele, ništa im ne može stati na put prema uspjehu. Najčešće pokreću vlastiti posao i zapošljavaju druge. Odlikuju ih liderske kvalitete te lako drugima prodaju svoje ideje.

Nježan otisak usana imaju kronično umorni i iscrpljeni. Trebaju mir, opuštanje te vrijeme samo za sebe kada neće biti opterećeni tuđim željama i potrebama.

Tanka gornja usna odaje dobro organizirane

Ljudi čiji otisak karakterizira tanja gornja usna po prirodi su prilično izbirljivi i dobro organizirani. Veliku pozornost poklanjaju detaljima. Vole razmišljati izvan ustaljenih okvira. Iznimno su dobri u otkrivanju novih, boljih i efikasnijih taktika koje im skraćuju put ka zacrtanim ciljevima. 

Statističarke otkriva tanka donja usna

Čak i punije usne mogu ostaviti otisak na papiru koji karakterizira tanak obris donje usne. Takav otisak nerijetko upućuje na to da je žena iznimno analitički nastrojena. Savršeno dobro se snalazi u gotovo svim zahtjevnim projektima, statistici te u svemu ostalom što ima veze s brojevima.

Okrugle usne izbjegavaju sukobe

Ako je vanjski rub otiska ženskih usana okruglog ili ovalnog oblika, to upućuje na osobu koja duboko u sebi priželjkuje da svi u njezinu okruženju budu zadovoljni i sretni. To su žene koje vole kada stvari u njihovu životu idu glatko. Trude se, kad god je moguće, izbjeći prepirke i žučne rasprave jer ne vole konfliktne situacije. 

Mentori ostave trag u obliku dijamanta

Vlasnici ovakvoga “dijamantnog” otiska usana i sami su poput dijamanta, iskričavog su i blistavog uma. Jako su dobri prijatelji, sposobni su i uspješni, ali i velikodušno daju sebe zajednici. Odlični su mentori te aktivno pomažu drugima da budu uspješni. Ponosni su na svoja postignuća kako na poslu tako i kod kuće. 

Po punoj gornjoj usni prepoznaje se tješiteljica 

Ovakav otisak imaju žene koje znaju dobro slušati te su nerijetko mnogima rame za plakanje. Članovi obitelji, prijatelji i kolege vrlo im rado otvaraju srce te povjeravaju probleme. Osim što su iznimno zahvalne kao slušatelji, one će s jednakim žarom pružiti ruku te pomoći drugima da riješe probleme.

Puna donja usna karakterizira zabavljačice

Žene čiji otisak usana na papiru karakterizira izražajna, punija donja usna nerijetko su jako dobre i uspješne zabavljačice. Djeca i kućni ljubimci jednostavno ih obožavaju. Vrlo su rječite, a odlično im i ide i pisanje te iz njihovih redova vrlo često dolaze dobre spsisateljice i ugledne govornice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile
ONLINE KUPNJA

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile

Bez obzira na rizik da nećemo dobiti ono što vidimo na slici, mnogi često odjeću naručuju preko interneta. Ovo su neki modni gafovi koji pokazuju razliku između naručenog i onog što dobijemo

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu
PRŠTI LUKSUZOM

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu

Joško je divna osoba, vrlo je jednostavan i ustvari nema velikih prohtjeva. Njegova jedina konkretna želja je bila da uključimo njegovu omiljenu tirkiznu boju, rekla je dizajnerica Ivona Kalapač
Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh
OSJEĆAJU SE UGROŽENO

Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh

Neki od horoskopskih znakova imaju tendenciju osjećati se ugroženo tuđim uspjehom, što može utjecati na njihovu situaciju na poslu, ali i u privatnom okruženju