Lifestyle

Komentari 1

Pogledaj u dlan i otkrij što linija srca otkriva o ljubavnoj sudbini

Pogledaj u dlan i otkrij što linija srca otkriva o ljubavnoj sudbini

Je li vam najviša linija na dlanu isprekidana ili cijela te kod kojeg prsta završava - to otkriva kvalitete i mane koje imate u ljubavnim odnosima, kao i općenitu emotivnost, kaže drevna vještina čitanja iz dlana

Jeste li ikad probali čitati si iz dlana? Ta drevna vještina već stoljećima zabavlja ljude te služi kao zabavan način za predviđanje nečije budućnosti, osobnosti i potencijala.

Pogledaj video o babi Vangi:

Čitanje na dlanu sastoji se u analizi određenih linija i toga kako se formiraju na dlanu, a jedna linija koja posebno privlači pažnju je linija srca. Kao što joj ime govori, ona se bavi ljubavnim pitanjima, a evo što trebate znati kako biste proučili vlastitu.

Što otkriva linija srca?

Linija srca vodi vodoravno preko vašeg dlana i najviša je linija koju ćete vidjeti. Počinje od ruba vašeg dlana na strani malog prsta i vodi do ispod vašeg kažiprsta ili srednjeg prsta.

Prema Cassandri Eason, autorici knjige Little Little of Palmistry, linija srca prva je koja se proučavala prilikom čitanja. To nam daje uvid u naše odnose (uključujući sa sobom, ljubavnicima i prijateljima), naše emocije, pa čak i naš potencijal za osobni rast. Ona se također bavi onim što 'osjećamo prema sebi, drugima i životu', kaže ona, zajedno s načinom na koji pristupamo našem duhovnom životu i našem unutarnjem svijetu.

Općenito govoreći, što je dublja linija srca, to su vaše emocije dublje, a ovo je nekoliko načina za tumačenje linije srca, piše Mind&Body; Green.

U palhemiji, objašnjava Eason, vaša se nedominantna ruka bavi vašim prirodnim ja, dok dominantna ruka oslikava 'stečeni život' onako kako ga oblikuju iskustva i ljudi koje sretnete. Vaša se linija srca u ovom slučaju čita na dominantnoj ruci, a najbolje je upotrijebiti neku vrstu povećala da biste dobro pogledali sitne detalje linije.

Gdje vam završava?

A

Ako vam linija srca završava ispod srednjeg prsta, vi ste rođeni vođa. Vi ste ambiciozni, neovisni, inteligentni te  pokazujete dobre kvalitete prosuđivanja pri donošenju odluka. Međutim, možda imate sebičan i materijalistički pogled na ljubav i manje ste osjetljivi i hladni prema drugima.

B

Ako vam linija srca završava između srednjeg prsta i kažiprsta, prema drugima ste pouzdani, obzirni i ljubazni i obično možete jednostavno predati svoje srce drugome. Vi ste također neodlučni i oprezni kada su drugi u pitanju. Imate zdrav razum pri donošenju odluka.

C

Ako vam linija srca završava ispod kažiprsta, vaša je osobnost dominantna, no manjka vam empatije te znate biti bezobzirni u međuljudskim odnosima. Ipak, nećete imati problema s privlačenjem drugih ljudi.

D

Ako vam linija srca završava negdje između kažiprsta i palca, vi se strpljivi, brižni, srdačni i dobronamjerni te najčešće vrlo stabilna i emotivno ispunjena osoba.

Dodatna značenja:

Najčitaniji članci