Obavijesti

Lifestyle

Komentari 12

Pogledajte predivno preuređen star stan od 172 m2 u Zagrebu

Pogledajte predivno preuređen star stan od 172 m2 u Zagrebu
1

Za potpuno preuređeni stan od 172 kvadrata u strogom centru Zagreba dizajnerica je osvojila European Property Awards u kategoriji 'Best Interior Design Apartment Croatia' za 2019.-2020. godinu

VIDEO

Nakon što je 2018. godine studio Mirjana Mikulec Interijeri osvojio prestižnu nagradu International Property Awards, početkom ove godine stigla je nagrada European Property Awards, u kategoriji 'Best Interior Design Apartment Croatia' za 2019.-2020. godinu. Nagrađen je prostrani starograđanski stan od 172 kvadrata u strogom centru Zagreba. 

- Zahvalna sam na još jednom priznanju i povjerenju prije svega klijenata koji nas iz godine u godinu angažiraju za mnoge zanimljive projekte, domove, poslovne prostore. Ponosna sam što mogu ovu nagradu podijeliti sa svojim timom. Možda glavna stvar koja nas razlikuje od ostalih, osim prepoznatljivosti i povezanosti s emisijom InDizajn, je naš pristup prema svakom klijentu - kaže poznata dizajnerica interijera Mirjana Mikulec. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Važno nam je upoznati ih, vidjeti kako dišu, saznati što vole, a što ne. Nakon toga kreće izvedbeni projekt, a zatim i realizacija – kao što je bio i slučaj s ovim stanom u centru Zagreba - otkrila je Mikulec, komentirajući nagradu. 

Adaptacijom je stan potpuno obnovljen i moderniziran, kaže. Mijenjane su sve instalacije, podne i zidne obloge, nabavljen je novi namještaj, a od starih elemenata sačuvan je jedino hrastov parket slagan u riblju kost. No, i on je doživio makeover u vidu brušenja i lakiranja te sada izgleda kao nov.

U nagrađenom interijeru prevladavaju neutralne boje i većinom prirodni, luksuzni materijali, kao što su pamuk, baršun, mramor i drvo, s vrlo decentnim te profinjenim uzorcima. Sve to je donijelo ugodu, eleganciju i bezvremenski štih u moderni dom četveročlane obitelji. 

- Svakom projektu se posebno posvećujemo, tako da svaka nagrada puno znači i lijepa je potvrda truda svih nas - dodatno je naglasila Mikulec. Inače, studio za dizajn interijera pod vodstvom Mirjane Mikulec osnovan je prije više od deset godina i jedan je od najuspješnijih u regiji.

Studio čini petnaestak zaposlenika različitih struka - arhitekti, dizajneri interijera, arhitektonski tehničari, ali i medijski te marketinški stručnjaci, samo su neki od kreativaca koji djeluju pod vodstvom poznate dizajnerice interijera.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

13:25

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam