Lifestyle

Komentari 18

Pokazala trik za pranje podova koji je mnoge iznenadio i zbunio

Pokazala trik za pranje podova koji je mnoge iznenadio i zbunio

U kantu za cijeđenje mopa trebali bi dodati i malu kantu s čistom vodom da biste svaki put mop umočili u čistu vodu, a kako bi prljava otišla ispod u drugu kantu

Korisnica TikTok-a objavila je čudesan trik koji biste trebali početi primjenjivati kada perete podove uz pomoć mopa. Njezin video ubrzo je postao viralan, a prikupio je više od 10,4 milijuna pregleda.

U isječku je otkrila kako da si svaki put kada perete podove uz pomoć mopa osigurate čistu vodu. U kantu u kojoj je cjedilo za mop dodajte i malu kantu s čistom vodom kako biste svaki put mop umočili u čistu vodu, a da bi prljava otišla ispod.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ljudi u komentarima su bili podijeljeni. Bilo je onih kojima se ovo svidjelo, a bilo je i onih koji su tvrdili kako je ovaj trik u potpunosti bespotreban. 

- U ovom videu vi brišete pod i mop umočite prvo u čistu vodu pa ga iscijedite što nema smisla - bio je samo jedan od komentara.

Drugi su komentirali kako trik nije u potpunosti savršen, ali da će voda biti čišća nego što bi to inače bila.

Netko je čak predložio i korištenje treće kante.

- I ja radim isto, ali koristim tri kante. Nema smisla umakati prljavu krpu u čistu vodu. Moja treća kanta je samo voda pa mogu prethodno isprati krpu - komentirao je korisnik, piše The Sun.