Lifestyle

Komentari 3

Poljakinja nakon sedmero djece rodila petorke: 'Imali smo veće šanse za dobitak na lutriji'

Poljakinja nakon sedmero djece rodila petorke: 'Imali smo veće šanse za dobitak na lutriji'

Dominika je u bolnici bila posljednjih 10 tjedana, gdje je čuvala trudnoću zbog eventualnih komplikacija. Za to vrijeme, njezin suprug Vince je kod kuće čuvao njihovih sedmero djece

Dominika Clarke je u nedjelju poslijepodne rodila petorke u bolnici u Krakovu. Naime, ova Poljakinja već je majka sedmero djece i to u rasponu od 10 mjeseci do 12 godina, pa ne čudi da svoju trudnoću naziva čudom. Liječnici kažu da su šanse za začeće petorki jedan naprema 52 milijuna.

POGLEDAJTE VIDEO: Supertata otac petorki

- Planirali smo osmo dijete, ali petorke nismo očekivali. Imali smo veće šanse za dobitak na lutriji. Kao matematičarka, volim ovakve statistike - izjavila je Clarke.

Quintuplets born in Krakow

Dominika je u bolnici bila posljednjih 10 tjedana, gdje je čuvala trudnoću zbog eventualnih komplikacija. Za to vrijeme, njezin suprug Vince je kod kuće čuvao njihovih sedmero djece.

Bebe su rođene carskim rezom u 29. tjednu, a tamo će i ostati dok ne ojačaju. Rođene su tri djevojčice Arianna Daisy, Elizabeth May i Evangeline Rose te dva dječaka Charles Patrick i Henry James, a piše Daily Mail.

Najčitaniji članci