Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

'Pomozite nam s jednim lajkom da osvojimo vrhunske štapove'

'Pomozite nam s jednim lajkom da osvojimo vrhunske štapove'
1

Mažoretkinje iz Mača sudjeluju u nagradnoj igri talijanske trgovine 'Sirio Store' koja raspolaže najboljom opremom. Kako bi osvojile nagradu potreban im je vaš lajk na njihov video

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Dirljiv video: Dječaka kojim ima autizam tata razveselio psićem

- Oprema koju pokušavamo osvojiti je 10 prekrasnih kameleon štapova. To su štapovi brenda 'Kamaleon Baton' koji su posebno balansirani što uvelike olakšava rolove, vrtnje i trikove sa štapom, a još k tome  dolaze i u raznim bojama što je neuobičajeno u mažoret svijetu jer se najčešće koriste obični štapovi sa srebrnom šipkom i bijelim kuglicama – rekla nam je Sabina Novosel (19) mažoretkinja 'Mačanskih mažoretkinja Alina', a njihove seniorke trebaju novu opremu koju pokušavaju  osvojiti sudjelovanjem u nagradnoj igri gdje trebaju i Vašu pomoć.

Budućnost su mobilne kućice: Sve stane u samo 30 kvadrata
Budućnost su mobilne kućice: Sve stane u samo 30 kvadrata

- Riječ je o nagradnoj igri talijanske trgovine 'Sirio Store' koja ima najbolju opremu za mažoret, twirling i cheerleading. Sudjelovati može svaki tim koji odluči snimiti kratak video, do 30 sekundi, a pobjednik je tim koji prikupi najviše 'lajkova'. Zato trebamo vašu pomoć da naša objava dođe do što većeg broja ljudi. Konkurencija je zaista velika, a prikupljanje traje do 17.5. u 13:00 sati – rekla je Sabina koja je i seniorska solistica i ovogodišnja dvostruka državna prvakinja.

Zbog pandemije su odlučile da video s kojim sudjeluju u nagradnoj igri ne snimaju zajedno.

POGLEDAJTE VIDEO (s kojim sudjeluju u nagradnoj igri):

*MOLIMO VAS POMOZITE NAM* ❤ Sudjelujemo u nagradnoj igri u kojoj trebamo vašu pomoć! Molimo vas za like na ovaj video da bi naše seniorke osvojile opremu! Svaki like nam je bitan!!! *PLEASE HELP US*❤ We're participating in a giveaway and you can help us win! Please like this video so our senior group gets a chance of winning equipment! Every single like is important to us!!! Barbara Sirio Sirio Store Di Barbara Sirio Kamaleon Baton Star Line Baton Co., Inc. #putyourmovesonit Mačanske Mažoretkinje Alina Sponzor: APIOS 💚💙

Objavljuje Mačanske Mažoretkinje Alina u Petak, 1. svibnja 2020.

- Glavna ideja za video je bila povezivanje elemenata twirlinga, gimnastike, mažoreta i plesa pa sam sama to uklopila u kratku koreografiju.  Zbog pandemije smo odlučile da ću video snimiti sama kako bi promovirale  #ostani_doma. Video je poslužio i  kao motivacija i dokaz drugim plesačima i mlađim članicama našeg tima da i dalje, samostalnom vježbom možemo napredovati – govori Sabina koja se nada da će osvojiti prvo mjesto.

- Broj lajkova na svim videima neprestano raste pa očekujemo da će potreban broj za pobjedu biti između tri i četiri tisuće lajkova – kaže Sabina koja u Mačanskim mažoretkinjama plešem već devet godina, a od 2018. je i licencirana trenerica.

Mačanske mažoretkinje iz Mača djeluju već 13 godina, a ime 'Alina' izabrale su zbog uspješne ruske gimnastičarke Aline Kabaeve.

- Kad smo osnivale samostalnu udrugu trebale smo odabrati ime koje će biti zvučno i koje će za nas imati neko značenje. Trenerica i sadašnja predsjednica Matea Jambreković došla je na ideju da odaberemo to ime. Alina nam je velika motivacija zbog svojih velikih uspjeha u svijetu gimnastike te nam je inspiracija u smišljanju koreografija – objasnila je Sabina.

Trenutno djeluju u četiri dobne skupine sa 40 članica i četiri trenerice. Svojim uspjesima su dokazale da potpuno zaslužuju osvojiti ovo nagradu koja im puno znači.

- Višestruke smo državne prvakinje. Posebno su nam drage nagrade osvojene na International Grand Prixu, St. Petersburg u Rusiji krajem prošle godine ali ipak, najveći uspjeh nam je titula europskih prvakinja  koju smo 2015. godine osvojile u Češkom gradu Brnu sa seniorskom velikom formacijom – rekla je za kraj Sabina i još jednom zamolila sve za pomoć. Video možete pronaći na njihovom Facebook profilu i jednim lajkom im pomoći da dođu do opreme.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Fotografije bakinih vječanica su oduševile - 'ljepše nego danas'

POGLEDAJTE VIDEO Robert Knjaz: #ZAJEDNO24SATA:

Pokretanje videa...

00:25


 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Što sat rođenja govori o vama?
OPIS KARAKTERA

Što sat rođenja govori o vama?

Osim što otkriva podznak u horoskopu, sat rođenja pomaže prepoznati specifične osobine. Proučite svoje vrijeme rođenja ili ono bliskih osoba i provjerite odgovaraju li opisi karaktera stvarnosti