Obavijesti

Lifestyle

Komentari 48

Ponovno su zajedno: Njihove suze rastužile su tisuće ljudi

Ponovno su zajedno: Njihove suze rastužile su tisuće ljudi
1

Fotografija rastanka starijeg bračnog para nakon 62 godine zajedničkog života izazvala je nebrojene reakcije na internetu i društvenim mrežama. Mnogi su plakali zajedno s njima

VIDEO

Fotografija rastanka Anite (81) i Wolframa (83) Gottschalka iz Kanade, koje su nakon 62 godine zajedničkog života preselili u različite domove za starije, izazvala je nebrojene reakcije na internetu i društvenim mrežama. Njihove suze zbog rastanka ganule su mnoge. Bilo je to u kolovozu kada mu je ona došla u posjet. Tada su bili prisilno razdvojeni već nekoliko mjeseci. 

Pogledajte video o njima:

Naime, Wolfram koji pati od demencije i srčanih problema, smješten je ljetos u specijaliziranu ustanovu u kojoj nije odmah bilo mjesta za Anitu. Iako mu je ona s obitelji dolazila gotovo svaki dan i smještaj je bio dobar, svaki rastanak slamao im je srce. Bili su razdvojeni dugih osam mjeseci.

Čovjek koji je snimio fotografiju i objavio na Facebooku rekao je kako je to najtužnija fotografija koju je ikada u životu snimio. Neutješno su plakali. 

All media has right to use these photos and video as well as my previous post which has our statement. A video can also be found on YouTube entitled wolfram and Anita reunited. Thank you!

Posted by Ashley Kaila B on 23. rujna 2016

No ova priča ima sretan završetak. Njihova unuka Ashley Bartyik ovih je dana objavila snimku njihova ponovnog, konačnog susreta. Sreća na njihovim licima bez previše riječi pokazuje pravu snagu ljubavi i predanosti. Unuka je strahovala kako će ih razdvojeni život doslovce ubiti jer su bili prepuni tuge i stresa. 

Wolfram je preselio u dom u kojem je smještena njegova voljena žena. Par se nije prestajao smijati, ljubiti i grliti. Djelovali su kao mala djeca. 

- Sad napokon mogu posljednje godine svojih života provesti pod istim krovom. Neizmjerno smo zahvalni svima koji su pomogli da se to ostvari. Baka i djed su mi rekli da zahvalim svim ljudima na svijetu koje je njihova priča dirnula. Zdravstvene službe će pokušati ujediniti i druge parove koji su razdvojeni tijekom smještanja u straračke domove, i to što je prije moguće. Sad su imali priliku vidjetu kako razdvajanje utječe na ljude koji su cijeli život proveli zajedno - rekla je njihova unuka Ashley. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...
ZVIJEZDA NETFLIXOVE SERIJE

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...

Njemački ovčar Gunther VI. zvijezda serije 'Gunther's Millions', navodno je naslijedio bogatstvo od 65 milijuna dolara. Priča o tim milijunima puna je kontroverzi, ali je nedvojbeno da je pas planirao put u Zagreb...
Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...
SAZNAJTE ŠTO VAS ČEKA

Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...

Škorpionom vlada Pluton, planet koji upravlja i uništenjem i transformacijom, tako da ovaj Mjesec naglašava potrebu za suočavanjem s tim skrivenim problemima, kaže astrologinja Rose Smith