Obavijesti

Lifestyle

Komentari 8
Foto: Instagram/ kolaž
SVA ZNAČENJA

Popularne tetovaže Brooklyna Beckhama: 5 ih je za zaručnicu

Sin nogometne zvijezde veliki je ljubitelj tetovaža kao i njegov otac, a nedavno je tetovirao ljubavno pismo koje mu je napisala zaručnica Nicola. Osim toga, ima još mnoge tetovaže s posvetom

Brooklyn Beckham (21), najstariji sin bivše nogometne zvijezde Davida Beckhama, posvetio je petu tetovažu svojoj djevojci, sada zaručnici, glumici Nicoli Peltz (26). Osim toga, objasnio je što neke od njegovih tetovaža znače.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:35

Čini nam se kako je Brooklyn od Davida naslijedio strast prema tetovažama, a svoju prvu tetovažu napravio mu je Mark Mahoneyja, prestižni tattoo majstor koji je blizak prijatelj njegovih roditelja. Od tada su na njegovoj koži snimljeni brojni crteži, a neki od njih u počast ili sjećanje.

Ovo su značenja njegovih najpoznatijih tetovaža:

1. Ljubavno pismo

Njegova posljednja tetovaža nalazi se na gornjem dijelu leđa, a tetovirao je ljubavno pismo koje mu je Nicol napisala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynbeckham

'Moj dečko zauvijek. Pročitaj ovo kad god se osjećaš tjeskobno. Želim da znaš koliko si jako voljen. Imaš najljubaznije srce koje sam ikad upoznala i nadam se da nikad neću proći dan bez tvoje ljubavi. Mislim da si nevjerojatan. Sve to možemo proći ako dišeš polako i vjeruješ. Volim te. Volim te uvijek, tvoja buduća supruga.'

2. Moj život

Prije toga, Brooklyn je pokazao još jednu tetovažu koju je posvetio Nicoli na ruci.

'Moj život, moja ljubav, moja istina, moj dah, moj razum, moja ljepota, moja dragocjena', glasila je nova tetovaža.

Nicola je na svojim Instagram pričama podijelila sliku nove tetovaže svog zaručnika dok je on naslonio ruku na njezinu nogu.

3. Gina

Ranije ovog mjeseca Brooklyn je tetovirao i ime pokojne bake svoje zaručnice na ruci. Nicola se raznježila kada joj je pokazao što je napravio, a njezina voljena baka Gina preminula je na njezin 25. rođendan prošle godine.

4. Oči

A možda i najočitija počast njegovoj ljubavi su njene oči koje je tetovirao na zatiljku. Na vratu mu je tetovirano i njeno ime.

5. Plesačica

Davne 2018. godine otputovao je u poznati tattoo salon 'Bang Bang Tattoos' u New Yorku, gdje je tetovirao na nozi plesačicu. Vjeruje se da je tetovaža posveta njegovoj mlađoj sestri Harper Seven koja je i sama plesačica.

6. 020511

Svaki od brojeva koje je tetovirao na ruci predstavlja godinu rođenja njegove troje braće i sestara. Romeo James rođen je 2002., Cruz 2005., a Harper Seven 2011. godine.

Međutim, tetovaža bi također mogla imati dva značenja jer je rođendan njegovog tate Davida 2. svibnja, što bi se moglo povezati i sa '02' i '05'.

7. Mama

Samo mjesec dana prije nego što je tetovirao plesačicu, tetovirao je i riječ 'mama' oko velikog srca okruženog s četiri ruže.

8. Mamin dječak

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynbeckham

Godine 2019. Brooklyn je pokazao još jedno priznanje mami Victoriji s tetovažom 'mamin dječak'.

9. Buster

Taj nadimak dao mu je otac kada se rodio.

10. 1975. godina

Drugo priznanje nogometašu nalazi se ispod Brooklynovog palca, 1975. godina, godina kada je David rođen.

11. Anđeli

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynbeckham

Brooklyn je 2018. na prsima tetovirao anđele slične kao što ima David.

12. Proizveden u Engleskoj

Još 2017. Brooklyn je htio ispraviti nekoliko krivih tvrdnji. Kako bi dokazao da nije začet u New Yorku tetovirao je 'Made in England'.

13. Fotoaparat

Samo tjedan dana nakon što je napravio prvu tetovažu,  tetovirao je kameru kako bi pokazao svoju ljubav prema fotografiji.

14. Indijanac

Sa 18 godina Brooklyn je brzo krenuo očevim stopama što se tiče tetoviranja. Tetovirao je indijanskog poglavicu, repliku tetovaže koju ima David.

Međutim, njegova tetovaža Indijanaca naišla je na neke negativne komentare, a neki su njegov izbor nazvali 'nepoštivanjem', piše The Sun.

Komentari 8
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'
'Sa oženjenim šefom spavala sam samo jednom i zatrudnjela, njegova reakcija me šokirala'
TO NIJE OČEKIVALA

'Sa oženjenim šefom spavala sam samo jednom i zatrudnjela, njegova reakcija me šokirala'

Buduća mama je u drami nakon što je njezina afera s oženjenim šefom završila trudnoćom. Iako je bila to romansa za jednu noć, stigli su problemi