Lifestyle

Komentari 1

Poslala je muža dermatologu i zaokružila mu madeže, a doktor ga vratio još više išaranog...

Poslala je muža dermatologu i zaokružila mu madeže, a doktor ga vratio još više išaranog...

Zabrinuta supruga iz Utaha s nevjerojatnom pažnjom za detalje poslala je muža liječniku s nekoliko madeža koje je označila tintom, naznačujući tako koje želi da mu specijalist pregleda

Žena je poslala svog muža dermatologu s madežima koje želi provjeriti na njegovom tijelu. Ona ih je zaokružila. A liječnik ga je poslao natrag kući s napomenama ispisanim uz svaki.

POGLEDAJTE VIDEO:

Brinlee Miles, iz Utaha, podijelila je video i fotke kako je njezin suprug izgledao prije njegovog posjeta specijalistu prošlog mjeseca, kada je zaokružila tintom nekoliko madeža koje je smatrala sumnjivima na njegovim prsima i leđima. Kad se s pregleda vratio kući, skinuo je košulju kako bi otkrio da mu je liječnik napisao bilješke na torzu i leđima, uz svaki madež. 

Nekoliko dermatoloških stručnjaka komentiralo je da žene često šalju svoje muževe na ovakav način specijalistu, i to je vrlo cijenjeno. Zabrinuta supruga iz Utaha s nevjerojatnom pažnjom za detalje poslala je 'išaranog' partnera dermatologu, a uslužni liječnik vratio je njezinog muža s komentarima ispisanim uz svaki madež, naznačujući koji su u redu ili koji su uzeti na biopsiju. Miles, zaljubljena supruga, podijelila je smiješne slike prije i poslije.

- Ovako sam poslala svog muža dermatologu, napisala je Brinlee u videu koji je objavljen 30. studenog. Okrećući kameru prema mužu, koji je bez majice, na njegovom torzu nalazi se nekoliko madeža, od kojih je nekoliko išarano, izravno na koži.

Suprug je pozirao s madežima za fotografiju 'prije', a kasnije, nakon pregleda, Brinlee je snimila i fotku 'poslije'. Na videu je prikazan trenutak kada dečko ulazi na vrata, ponosno pokazujući papirić koji mu je liječnik dao s opisom nakon pregleda. Smiješeći se, skinuo je košulju kako bi pokazao bilješke koje je doktor ostavio.

Dermatolog je odgovorio na zabrinutost supruge tako što je napisao komentar pored svakog madeža. Iako je većina jednostavno uz njih imala napisanu riječ 'dobro', 'uzeto na testiranje' pisalo je uz dvije točke, koje Brinlee pak nije zaokružila, ali su zahtijevale biopsiju.

Brinleein video postao je viralan sa 6,4 milijuna pregleda i mnoštvom komentara zabavljenih gledatelja. 'Dermatolog je razumio zadatak', napisao je jedan. 'To je još jedan muškarac koji će vjerojatno živjeti duže jer je oženjen', napisao je drugi.

- Dermatolog sam i iznenadili biste se koliko žena šalje svoje iscrtane muževe, pisalo je u jednom od komentara. 'U dermatologiji sam već preko 15 godina i to sam vidjela mnogo puta', piše jedna liječnica, dok je jedna medicinska sestra dodala 'Volimo kad se ovo dogodi!'.

Najčitaniji članci