Lifestyle

Komentari 0

Postanite šaptač konjima za vikend u kultnom selu Roswell

Postanite šaptač konjima za vikend u kultnom selu Roswell

U kaubojskom selu Roswell sada imate priliku bolje upoznati način razmišljanja konja, njihovu komunikaciju i psihologiju, a radionica je namijenjena ljudima koji imaju konja ili ih planiraju nabaviti

U kultnom kaubojskom selu Roswell smještenom u općini Fužine, uz atraktivno putovanje u doba Divljeg zapada sada možete uživati i u dvodnevnoj radionici za rad s konjima u subotu i nedjelju 24. i 25. srpnja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Organizatori radionice su Ranch Čargonja (Roswell) i Marcela Horsemanship (Marcela Špoljarić), a u dvodnevnoj radionici pružit će vam priliku da postanete svojevrsni šaptači konjima na kaubojski način. Predavanje će voditi Marcela Špoljarić koja svoj rad bazira na interakciji čovjeka i konja te ih vidi kao ravnopravne partnere gdje je usklađenost, povjerenje i duboka međusobna povezanost osnovica ovog suodnosa.

Špoljarić je provela dvadeset godina proučavajući konje i sve aspekte njihovog prirodnog ponašanja, njihovu psihologiju i način života u prirodi, način na koji razmišljaju, uče i međusobno komuniciraju.

Tijekom radionice bit će prezentirana temeljna načela rada s konjima, rad s poda i osnove gimnastike za konje. Radionica traje u subotu i nedjelju od 9 do 12 te od 17 do 20 sati. Namijenjena je ljudima koji imaju konje ili ih planiraju nabaviti.

Njezina svrha je bolje upoznavanje s navikama i ponašanjem konja kako bi se spriječile pogreške u radu i poboljšao odnos vlasnika i konja. Uključen je praktični i teorijski dio.

U subotu, 24. srpnja očekuje vas i Rock večer uz Art klub bend koji nastupa u Lovačkom domu Arnika od 20 sati. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA PUT POD NOGE:

 

Najčitaniji članci