Obavijesti

Lifestyle

Komentari 3

Poštuje se majčinstvo: 24sata dobile certifikat MAMFORCE

Poštuje se majčinstvo: 24sata dobile certifikat MAMFORCE
5

U 24sata mame primaju 1500 kuna neto pomoći na mjesec tijekom roditeljskog dopusta, a to je samo jedna od mjera za podršku obiteljima zaposlenih

VIDEO

Majčinstvo sa sobom nosi niz izazova, a jedan od njih je usklađivanje privatnih i profesionalnih obaveza. U tvrtkama koje odgovorno pristupaju svom najznačajnijem resursu – ljudima, to je moguće. Jedna od njih je 24sata d.o.o. koja je 17. prosinca 2015. stekla osnovni MAMFORCE COMPANY© STANDARD, priznati znak kvalitete koji poslodavcima potvrđuje kompetencije u provođenju obiteljski odgovorne i rodno osviještene politike upravljanja ljudskim potencijalima. Tako su financijska pomoć za rođenje djeteta, financijska mjesečna pomoć u neto iznosu od 1500 kn tijekom roditeljskog dopusta, mogućnost korištenja fleksibilnih radnih aranžmana nakon povratka s rodiljskog/roditeljskog dopusta i u slučaju bolesti djeteta, medicinski pregledi za zaposlenike te plaćeni dopust u svrhu profesionalnog usavršavanja samo neki od poticaja koje tvrtka njeguje. 

- Certifikat MAMFORCE je priznanje, no prije svega poticaj za unapređenja koja će omogućiti osobni razvoj i, još važnije, poticaj za poboljšanje kvalitete života naših zaposlenika - rekla je na dodjeli Ivana Krajinović, direktorica upravljanja ljudskim potencijalima Styria grupe. 

24sata u društvu najodgovornijih

Kompanije koje su ovih dana stekle pravo korištenja osnovnog MAMFORCE COMPANY® Standarda su Hrvatski telekom, INA i 24sata.

24sata ima 181 zaposlenog, od čega je 57 posto žena i 43 posto muškaraca. Na voditeljskim pozicijama je 60 posto žena.

Motivacija zaposlenika 

Zbog transformacije medijskog biznisa, uvjeta rada i promjenama potreba zaposlenika, kontinuirano radimo na sadržajima koji osiguravaju predanost zaposlenika da ostvare svoje potencijale, rekla je Ivana Krajinović, direktorica upravljanja ljudskim potencijalima. 

Osobni razvoj 

U 24sata zaokupio me natjecateljski duh i energija kompanije koja želi rasti i postati tržišni lider. Kao urednik portala 24sata.hr dobio sam mogućnost učiti od vrhunskih stručnjaka. Uz odluku da ću nastaviti ulagati u znanje, kompanija mi omogućuje kontinuirani razvoj, kaže Hrvoje Dorešić. 

Neometan razvoj karijere

Radim u 24sata već dvije godine, na dvije različite funkcije, a uskoro ulazim i u novu, dodatnu ulogu u Marketingu. U proteklih više od 10 godina nisam bila u tvrtki koja mi je omogućila ovako lijep 'work-life balance'. Imam dvoje djece (10 i 15 godina) i sad sam većinom u ulozi taksista nakon radnog vremena, tako da izuzetno cijenim fleksibilnost koju mi trenutačni poslodavac omogućuje.  Kad je čovjek zadovoljan svim aspektima života - osobito privatnim životom i obvezama - može biti više fokusiran i odan poslu. Smatram da je to moja tvrtka prepoznala i zato mi pruža sve više i odgovornije položaje, koji me izuzetno vesele i ispunjavaju, kaže Marica Jakopović, voditeljica proizvoda.

Mogućnost napredovanja 

Tijekom godina nekoliko sam puta napredovala, a najveći iskorak imala sam upravo kad sam prvi put ostala trudna. Usprkos trudnoći i rodiljskom dopustu, vratila sam se na istu poziciju i plaću, kaže Anamaria Todorić, urednica rubrike Panorama i izvršna urednica Expressa. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Veliki tjedni horoskop: Rak bi trebao paziti što potpisuje, a Ovna očekuje puno strasti
OD 28.4. DO 4. 5. 2024.

Veliki tjedni horoskop: Rak bi trebao paziti što potpisuje, a Ovna očekuje puno strasti

Osamljene Djevice će biti nagrađene pojavom srodne duše koja će samozatajno osvojiti njihova srca. Strijelac će se suočiti s neplaniranim obavezama i povećanom odgovornošću
Ajmo, znalci! Tko može riješiti svih 25 pitanja na ovom kvizu?
25 PITANJA

Ajmo, znalci! Tko može riješiti svih 25 pitanja na ovom kvizu?

Samo za čitatelje 24sata donosimo zabavan i izazovan kviz od 25 pitanja u kojem se testira vaše znanje iz filma, zemljopisa, povijesti, glazbe...