Obavijesti

Lifestyle

Komentari 16

Povratak u školu sa stilom uz najbolje ideje za super frizure

Povratak u školu sa stilom uz najbolje ideje za super frizure
5

Za stilski početak nastave dovoljno je malo strpljenja i mašte, a vješte ruke pretvorit će i najobičniji rep u odličnu frizuru. Poigrajte se sitnim pletenicama, mašnama...

VIDEO

Početak školske godine idealno je vrijeme za eksperimentiranje s kosom, klasični rep će tako začiniti nekoliko pletenica, a mašnica će osvježiti svaku frizuru. Za stilski početak nastave dovoljno je malo strpljenja i mašte, a inspiraciju možete pronaći u video tutorijalima. 

Rep omotan pletenicom

Kosu skupite u visoki rep i centimetar od gumice ispletite tanku krunsku pletenicu. Sa strane izdvojite tri pramena i pletite klasičnu pletenicu dodajući pri svakom koraku pramen s unutrašnje strane repa. Postupak ponovite sve do vrhova i učvrstite gumicom. 

Nosi se mašna

Vežite kosu u niski rep i sakrijte gumicu tako da oko nje omotate pramen. Rep razdvojite na dva dijela, pa gornji dio pramena najprije presavinite tako da dobijete polovicu mašne, pa potom isto ponovite s donjim dijelom. Gumicu možete sakriti tako da izdvojite pramen i omotate ga oko mašne i učvrstite ukosnicom. 

Pletenice unutar pletenice

Podignite kosu u visoki rep i omotajte pramen oko gumice kako biste je sakrili. Potom kosu razdijelite na dva dijela, pa od svakog dijela izdvojite manji dio i ispletite pletenicu. Kosu ponovno podijelite na tri dijela s time da u dva trebaju biti pletenice i ispletite klasičnu pletenicu. 

Riblja kost u boji

Pola kose prebacite preko glave pa na ostatak vežite vunu ili konac u boji. Nakon toga kosu prebacite s jedne strane i ispletite pletenicu ili riblju kost. Riblju kost ispletite tako da kosu podijelite na dva dijela. S prvog dijela izdvojite vanjski pramen i prebacite ga oko drugog dijela. Potom s drugog dijela koji držite u ruci izdvojite vanjski pramen i prebacite ga oko suprotne strane. 

Ostatak vune koji je predug odrežite škarama. U ovoj frizuri možete pokazati svu svoju kreativnost i poigrati se najrazličitijim nijansama. 

Pletenica sa slapom

Napravite visoki rep, ostavite pramen, a od ostatka ispletite pletenicu. Nakon svakog koraka izdvojite pramen iz sredine pletenice i nastavite plesti. Postupak ponovite sve do vrhova kose i zavežite gumicom. Nakon toga pramen koji ste ostavili na početku razdvojite na dva dijela i omotajte jedan oko drugog, pa postupno dodajte sitne pramenove koje ste ostavili sa strane. 

Nose se pravi dodaci

Napravite razdjeljak na sredini glave i sa svake strane ispletite tanku pletenicu te ih spojite na potiljku. Po želji možete dodati šarenu mašnu ili zanimljivu vrpcu i tako običnu frizuru pretvoriti u romantično izdanje. 

Pročitajte kroz koje faze  prolazi djete od 7. do 14. godine 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Veliki tjedni horoskop: Rak bi trebao paziti što potpisuje, a Ovna očekuje puno strasti
OD 28.4. DO 4. 5. 2024.

Veliki tjedni horoskop: Rak bi trebao paziti što potpisuje, a Ovna očekuje puno strasti

Osamljene Djevice će biti nagrađene pojavom srodne duše koja će samozatajno osvojiti njihova srca. Strijelac će se suočiti s neplaniranim obavezama i povećanom odgovornošću

Ajmo, znalci! Tko može riješiti svih 25 pitanja na ovom kvizu?
25 PITANJA

Ajmo, znalci! Tko može riješiti svih 25 pitanja na ovom kvizu?

Samo za čitatelje 24sata donosimo zabavan i izazovan kviz od 25 pitanja u kojem se testira vaše znanje iz filma, zemljopisa, povijesti, glazbe...
Dnevni horoskop za nedjelju 28. travnja: Vagu čekaju povjerljivi razgovori, a Lava trzavice u vezi
KAKAV VAS DAN OČEKUJE?

Dnevni horoskop za nedjelju 28. travnja: Vagu čekaju povjerljivi razgovori, a Lava trzavice u vezi

Pročitajte dnevni horoskop za nedjelju 28. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje