Lifestyle

Komentari 170

Požudne i nezasitne: Pripadnice ovih znakova imaju ludi libido

Požudne i nezasitne: Pripadnice ovih znakova imaju ludi libido

Sve što trebate napraviti je nasmijati se na određeni način, uputiti joj 'znakovit' pogled ili ju dodirnuti i odmah će shvatiti na što aludirate i prihvatiti igru. Njezin seksualni apetit je nevjerojatan

Svatko ima drugačiji seksualni apetit, ali neki horoskopski znakovi su poznati po jačem libidu i kao nezasitni seksualni partneri. Njih napaljuje pogled, mali dodir ili čak način na koji izgovorite određene riječi.

POGLEDAJTE VIDEO: Koliko se situacija promijenila?

1. Škorpion

Škorpionke imaju veći seksualni apetit od svih ostalih znakova. Njezina žestoka i strasna osobnost je vidljiva u svim aspektima života, pogotovo u spavaćoj sobi. Seks je s njom uvijek uzbudljiv, najviše zato jer voli isprobavati nove stvari.

Sve što trebate napraviti je nasmijati se na određeni način, uputiti joj 'znakovit' pogled ili ju dodirnuti i odmah će shvatiti na što aludirate i prihvatiti igru. Ljudima koji se upuste u seksualnu vezu sa Škorpionima bolje je da imaju jak libido i da su spremni dobro se oznojiti u spavaćoj sobi.

2. Bik

Ženi Biku je dodir jako važan u seksu, a budući da se voli držati za ruke ili stalno dodirivati, njezin seksualni poriv je uvijek jak, piše portal Your Tango.

Jako je tvrdoglava i nikad neće priznati da je ona inicijator seksa, ali oboje ste svjesni da vas uvijek mami i indirektno aludira na seks. Njezin seksualni poriv je fizičke prirode, pa obratite pozornost na dodirivanje, maženje, pa čak i senzualnu masažu. 

3. Ovan

Ovan voli dobar fizički izazov, a nema boljeg izazova od seksa, zar ne? Ovnov seksualni apetit pokreće čisti adrenalin. Voli osvajati, a sam seks s njom je uvijek pun strasti, igrica i eksperimentiranja. 

Ovnice su izuzetno strastvene što obilno pokazuju u spavaćoj sobi. Čini se da je njihov seksualni apetit povezan s nestašnosti i željom za igrom.

Najčitaniji članci