Lifestyle

Komentari 92

Prave čari oralnog seksa: Koliko uživaju žene, a koliko muškarci?

Prave čari oralnog seksa: Koliko uživaju žene, a koliko muškarci?

Preko 60 posto žena uživa u pružanju užitka njemu, a oko 35 posto njih želi to kao predigru prije seksa. Oko 68 posto muškaraca uzbuđuje oralno zadovoljavanje partnerice

Oralni seks je uobičajena praksa otkad je seksa i ljudi, a dok se onaj u kojem žena zadovoljava muškarca na latinskom naziva fellatio, onaj u kojem on zadovoljava nju je cunnilingus. Iako podjednak broj žena i muškaraca - oko njih 65 posto kaže kako uživa u oralnom seksu, žene su statistički češće voljne na taj način ugoditi svojoj boljoj polovici.

POGLEDAJTE VIDEO:

Tek oko 4,2 posto žena i oko 0,1 posto muškaraca smatraju kako je oralni seks 'moralno pogrešan', no postoje i drugi razlozi za izbjegavanjem oralnog seksa. Studije pokazuju da bi oko 80 posto muškaraca voljelo primati više oralnog seksa u usporedbi sa 60 posto žena. Kao glavni razlog odbijanja oralnog seksa žene navode sebičnost partnera, odnosno da druga strana češće oralno zadovoljava njih, i one bi imale više elana.

S druge strane, kao glavni razlog nepružanja oralnog seksa partnerici muškarci navode dlake, odnosno za oralni seks ih smeta ako se žena redovito ne depilira.

Žene o pružanju užitka njemu

Žene o primanju užitka

Muškarci o pružanju užitka

Muškarci o primanju užitka

Najčitaniji članci