Obavijesti

Lifestyle

Komentari 20

Pravi posao je krenuo kad sam izradila prve etuije za putovnice

Pravi posao je krenuo kad sam izradila prve etuije za putovnice

Kao što i sve moje ideje nastanu iz potrebe – tako je nastala i ova.Poduzetnica Magdalena Bešker ‘pucala’ je od ponosa kad je saznala da su etui i u njezinoj Sv. Nedelji uvrstili u suvenir grada

VIDEO

Često putujem pa mi je putovnica u stalnoj uporabi i zaista nakon nekog vremena izgleda kao salata, priča poduzetnica Magdalena Bešker iz Sv. Nedjelje o tome kako je došla na ideju da napravi My passport etui, koji je proglašen originalnim hrvatskim suvenirom. 

Inovativan “omot” za putovnice kupci u potpunosti mogu personalizirati, odnosno odabrati mu boju i poruku koja stoji na njemu.  

Nešto što "nema nigdje"

- Uvijek krećem od sebe i radim stvari koje se sviđaju meni, a zapazila sam da ono što se sviđa meni, sviđa se i većini. Tako da sam odlučila napraviti nešto što nema nigdje, ni na jednom tržištu.

Etuiji za putovnice dolaze u 50-ak boja. Nakon ideje i nacrta odlučno sam došla u tvrtku s kojom surađujem i pokazala im što želim. Nakon silnog odgovaranja od ideje, shvativši da me neće odgovoriti jer sam pretvrdoglava i uporna, popustili su i napravili mi prvi uzorak. Kako ja nisam bila zadovoljna, istraživala sam kako ga doraditi da bude još ljepši i posebniji. Tako sam na jedan dio boja stavila zlatni foliotisak i uz njih zlatne ćoškiće, a na drugi dio boja suhi žig i srebrne ćoškiće. To je bio pun pogodak - priča Magdalena.

Uz My passport etui dolazi i My travel diary, odnosno dnevnik putovanja u koji se zapisuju sva putovanja, od samog datuma polaska i povratka do smještaja, klubova, restorana, muzeja i sl. te vam ostane kao jedna lijepa uspomena, priča Magdalena, vlasnica tvrtke Ulica snova, koja je biznis započela izradom originalnih bilježnica i planera.

Sve proizvode nudi na Facebook stranici Moj planer, Instagram profilu te web shopu. Nakon uspjeha Travel diaryja i My passport etuija, koji se ručno i šiva od kožno-gumiranog i vrlo otpornog materijala, mlada Magdalena odlučila je proširiti svoj asortiman proizvoda namijenjenih zaljubljenicima u putovanja. 

Magnetići, privjesci...

Tako se u njihovoj ponudi odsad mogu naći personalizirani magnetići, privjesci, naljepnice za kovčege te privjesnice. 
- Omiljene fotografije s putovanja možete otisnuti na vlastiti magnetić, privjesak, naljepnicu za kovčeg, a odnedavno i na multifunkcionalni rokovnik.

#ulicasnova #mojabiljeznica #mojrokovnik #mojplaner #mypassport #madeincroatia

Posted by Moj Planer by Magdalena Bešker on Monday, 25 April 2016

Kako mi je često problem na putovanju pronaći lijepe magnetiće za poklon najmilijima, a cijena ljepših uglavnom nije baš pristupačna, tako mi je palo napamet zašto ne bih umjesto magnetića s motivom, recimo, Eiffelova tornja koji stoji pet eura radije imala magnetić sa slikom sebe i društva ispred spomenute građevine za svega tri eura?

Iskoristi dan! ❤

Posted by Moj Planer by Magdalena Bešker on Saturday, 9 July 2016

Zar to nije ljepša uspomena? I tako je nastala ideja za magnetić, a ostale su se same nadograđivale - otkriva Magdalena, inače diplomirana dizajnerica, koja kaže da je “kao dijete”. Kad počne kreirati novi proizvod - noćima ne spava od uzbuđenja jer ima “milijun ideja u glavi”.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku
Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti