Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Pravi prijatelj se poznaje po teškim komentarima

Pravi prijatelj će uvijek reći što misli, čak i ako zna da će njegov komentar zaboljeti. Unatoč tomu, takav komentar treba cijeniti jer je iskren

Fotolia
Foto: Fotolia
1 komentara

Vjeran prijatelj vrijedan je tisuću rođaka, riječi su grčkog dramatičara Euripida, a vjernost je tek jedna od kvaliteta koja odražava pravog prijatelja. Uz povjerenje, međusobno uvažavanje i podršku, iskrenost je ključna za savršen prijateljski odnos. Bilo da je riječ o “okrutnom” komentaru na nove traperice ili ozbiljnijoj stvari poput odabira partnera, pravi prijatelj uvijek misli na vašu dobrobit i zato je iskren, čak iako zna da će njegovo mišljenje “zaboljeti”. On vas čuva od “zlih jezika” i spreman je pomoći u svakom trenutku, bez obzira je li riječ o poslovnoj “frci” ili privatnim problemima. No kako je svaki (dobar) odnos dvosmjeran, i vi morate biti spremni činiti isto.

U PRIJATELJSTVU NEMA DOMINACIJE
Pravi prijatelj svojim savjetima i podrškom pomaže da postanete ono što želite; ne pokušava vas pretvoriti u svoju kopiju, niti u odnosu biti dominantniji. Imat će razumijevanja čak i ako se ponekad ponašate čudno i potpuno neprimjereno.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message