Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Pravila nošenja tamnog ruža: Nijansu određuje boja očiju

Pravila nošenja tamnog ruža: Nijansu određuje boja očiju

Plavi podton na ruževima boje Burgundije nije presvijetao niti pretaman i mogu ga nositi i žene s tamnim i svijetlim očima. Žene sa svjetlijim očima bi trebale nositi ruž s ružičastim podtonom

VIDEO

Postoje četiri podtona boje Burgundije: ružičasti, smeđi, plavi i crveni. Kako bi otkrili podton na ružu ponesite sa sobom običnu maramicu u drogeriju i premažite tester ruža preko nje. Na bijeloj podlozi najbolje ćete vidjeti kontrast i boju podtona.

POGLEDAJTE VIDEO: Usne i osobnost

Pokretanje videa...

usne 00:34

Ako imate svijetle oči, boja Burgundije s ružičastim podtonom će vam savršeno odgovarati. Zbog ove nijanse oči će vam još više doći do izražaja.

Ruž sa smeđim podtonom učinit će smeđe oči upečatljivijima. Plavi podton na ruževima boje Burgundije nije presvijetao niti pretaman i mogu ga nositi i žene s tamnim i svijetlim očima.

PA/Pixsell

Crveni podtonovi zapravo nemaju toliko veze s bojom očiju, koliko s bojom kose, ističe vizažistica Sandy Linter. Bolje stoje tamnokosim ženama, a najbolje crnkama i brinetama.

Pošto ste odredili podton na maramici, probajte ruž i na sebi, preporučuje vizažistica Linter. Osnovno je pravilo - ako vas boja 'diže' dobar je za vas, no ako izgledate s njim sumorno - odustanite od njega.

Reuters/Pixsell

Tamni ruževi lako stvaraju neuredan izgleda i zato ih se mora nanositi kistom. Nanosite malo pomalo od vanjskih rubova usana prema sredini. Jednako nanosite i na donjoj i na gornjoj usni.

Budući da olovke u boji Burgundije znaju biti dominantne i čak odvući pozornost od samog ruža, vizažistica Linter je preporučuje nanijeti na kraju. Nakon što nanesete ruž kistom, obrubite usne olovkom u istoj boji kako bi stvorili uredan izgled i spriječili razmazivanje ruža. Ako boja olovke odudara od boje ruža, laganim potezima kistom je izjednačite s ružem.

'Nude' ruževi u 5 divnih stilova
'Nude' ruževi u 5 divnih stilova

Budući da je ovaj ruž ionako vrlo upečatljiv, sjajilo mu nije potrebno. S njim treba biti oprezan jer može cijeli look učiniti neurednim pa ako ga nanosite, stavite ga samo na sredinu usana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom
VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes
REAGIRAJTE NA VRIJEME

VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes

Od neobično napuhnutog trbuha do mrlja na vratu, niz je znakova koji upućuju na to da se tijelo može približavati stanju koje dovodi do bolesti dijabetesa