Lifestyle

Komentari 47

Preglasni u seksu: Susjed ih snimio i ostavio USB za dokaz

Preglasni u seksu: Susjed ih snimio i ostavio USB za dokaz

Par koji živi u zgradi, zgrozio se kada su se jedan dan vratili doma i na vratima pronašli zalijepljenu poruku u kojoj ih susjed moli da se malo stišaju dok vode ljubav, jer njihov seks može čuti cijela zgrada

Kada se prepustite strastima lako je zaboraviti da vaši susjedi često mogu čuti bilo kakve glasnije zvukove koji dolaze iz vašeg doma, a pogotovo preglasni seks.

POGLEDAJTE VIDEO:

Jedan neimenovani par dobio je vrlo neugodan podsjetnik na to. Kada su se jedan dan vratili doma, na vratima stana pronašli su dugačku poruku na papiru, na koji je 'brižni' susjed zalijepio i usb na kojem je bila snimka zvukova koje proizvode tijekom seksa, kao dokaz o njegovim tvrdnjama.

Susjed se potrudio pa je uz poruku priložio i grafiku na kojoj se vidi kako se zvukovi šire u prostoru.

Poruka je osvanula i na Redditu, a ljudi baš i nisu pokazali razumijevanja za pohotni par.

- Život u stanu znači da ste nešto bliže svojim susjedima nego što bi to bili u kući. To znači da bih ja mogao živjeti u sasvim drugom dijelu zgrade i svejedno bih vas mogao čuti kako se glasno seksate. Nemojte me krivo shvatiti, ja sam jako sretan što imate odličan seksualni život, ali mislim da govorim u ime svih u zgradi kada vas molim da se malo stišate. Grozno mi je kada pomislim kako je vašim najbližim susjedima. Ne mogu reći da posebno uživam kada me moja petogodišnja kći pita 'zašto ona gospođa vrišti vani'. Da zaključim, lijepo vas molim da pripazite na glasnoću vaših zvukova tijekom seksa. Bilo da to radite skupa ili sami, ja nemam predrasuda oko toga. U slučaju da mislite da su ovo sve gluposti i treba vam neki dokaz, snimio sam koliko ste glasni i priložio usb uz poruku kako bi se mogli poslušati i sami zaključiti jesam li u pravu - pisalo je u poruci koja je potpisana s '18 stanova koji gledaju na dvorište'.

Korisnici Reddita složili su se da nije ugodno slušati tuđe seksualne zvukove te su predložili nešto radikalniji pristup, piše The Sun.

- Ako ovo ne upali, sljedeći put kada krenu u akciju, svi zajedno pustite neku glazbenu temu iz crtića koja ubija raspoloženje, ili im počnite zvati policiju - pisalo je u jednom od komentara.

Najčitaniji članci