Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Prekid starih i loših odnosa te novi počeci u 2016. za Strijelca

Prekid starih i loših odnosa te novi počeci u 2016. za Strijelca
4

Obnove starih odnosa ili održavanje onih loših pokazat će se ne baš mudrim izborom, pa će ovo biti godina tuge, rastanaka ali i novih, boljih prilika

VIDEO

Ove godine Saturn je u vašem znaku pa ćete se gotovo preko noći promijeniti. Postat ćete ozbiljniji i život promatrati drukčijim očima. Sve ono što je problem u vašem braku ili vezi, sad će postati aktualno. Više nego ikad prije stat ćete na kraj vezi u kojoj nema ljubavi ili vas je izmorila. Bit ćete spremni proglasiti kraj lošem braku ili vezi, i rasterećeni krenuti u bolju ljubavnu budućnost. Nova poznanstva i nove veze očekuju vas već potkraj veljače i početkom ožujka, iako ćete biti dosta sumnjičavi i nepovjerljiv prema novom partneru. Nekima od vas bi se u prva tri mjeseca godine mogla pojaviti stara ljubav, pa biste taj odnos mogli obnoviti. No to se neće pokazati mudrim izborom, pa je bolje svoja nastojanja usmjeriti na nekog novog. 

Travanj je lijepi mjesec u kojem će vezani Strijelci biti posebno bliski s partnerom. Bit ćete zadovoljni sobom, što će se odraziti na kvalitetniji odnos s partnerom. Uskladit ćete međusobne želje i potrebe, pa će odnosom vladati osjećajni sklad. Ljeto, a osobito srpanj provedite zajedno na moru, jer će vam goditi promjena okoline. Manje trzavice u brakovima i  vezama moguće su u kolovozu, no već u rujnu padaju riječi pomirenja. Od 10. rujna na vašoj će strani biti Jupiter pa ćete do kraja godine ostvariti vezu koja će započeti kao prijateljstvo, a potom se pretvarati u ljubavni odnos. Vezani će s partnerom kovati velike planove tijekom listopada i studenoga i uživati u uzajamnostima. Najviše će vam odgovarati poslovi koji zahtijevaju dinamiku i slobodu kretanja. 

Nekima će se pružiti izvrsni izgledi za zaradu u siječnju i veljači, pa imate li interesa, ugrabite svaku pruženu priliku. Krećete li u značajne poslovne akcije, zapošljavate li se ili osnivate vlastitu firmu, sreća je na vašoj strani u krajem ožujka i početkom travnja. Moguće je prispijeće zakašnjelih plaćanja, povoljna prodaja ili kupnja nekretnine ili automobila. Budući da će do 9. rujna Jupiter biti u vašem polju karijere, neki među vama će napredovati, biti promaknuti na viši položaj ili čak zasjesti u direktorsku fotelju. Iako taj put poslovnog uspona neće biti lak, vi ćete u tome ipak uspjeti i poraziti svu konkurenciju. U lipnju budite na oprezu jer se neki suradnički odnosi neće pokazati iskrenima. Iako je ljeto vrijeme za godišnje odmore, srpanj donosi priliku za odličan sezonski posao, a nekima i posao kojeg će raditi izvan granica domovine. 

Jupiterov povoljan utjecaj od jeseni pa do kraja godine donosi priliku da ostvarite mnoge poslovne planove i ideje. Položaj sporih planeta otkriva da ćete se koristiti svim svojim mogućnostima i ponuđenim prilikama. Bit ćete druželjubivi, aktivni i poduzetni. Nova korisna prijateljstva i poslovne suradnje u vaš će život unijeti dinamiku i zanimljive događaje. Osobito ćete plodno poslovati u studenome, dok u prosincu bolje zarađujete. Morat ćete cijele godine voditi pojačanu brigu o sebi, jer Saturn u znaku može aktivirati tegobe s kojima ste već i prije susretali. 

Sretni dani: 

16. siječnja, 20. travnja, 27. svibnja, 21. srpnja, 13. rujna, 7. studenog

Zdravlje

Mogle bi vas mučiti razne tjelesne boljke, a bit će važno i što jedete zbog osjetljive jetre i žuči. Izbacite masnoće i šećere, kontrolirajte tlak i masnoće u krvi. Koristit će vam ljekovita svojstva meda i pijenje biljnih čajeva.

Posao

Očekujete li napredovanje, potpisivanje ugovora ili zaposlenje, naći ćete se u vrtlogu priželjkivanih zbivanja. Iako će poslovi iziskivati velik napor, bit ćete dorasli svakom zadatku. U prvoj polovini godine možete čak i napredovati.

Ljubav

S partnerom će vas povezivati suptilne osjećajne spone. No više truda morat ćete ulagati u komunikaciju, kako ne bi došlo do otuđenja i dosade u odnosu. Saturn će razotkriti sve ono što je problem u vašoj vezi ili braku.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam