Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Prekrasne usne: Beauty trikovi uz koje ruž izgleda još bolje...

Prekrasne usne: Beauty trikovi uz koje ruž izgleda još bolje...
1

Nijansa ruža za usne bira se prema boji usana, a ne prema puti, uvijek se nanosi od sredine usana, trajat će dulje ako ga nanesete, lagano obrišete i ponovno namažete

VIDEO

Napravite piling usana jednom do dva puta na tjedan mješavinom soli i bademovog ulja. Mješavinu nanesite na usne i lagano trljajte kako biste uklonili ostatke mrtvih stanica kože. Nakon pilinga, usne nahranite balzamom za usne. 

Kremasti i hidratantni za zdrave usne

Izbjegavajte sjajne ruževe jer mogu djelovati kičasto. Umjesto njih, izaberite one kremaste koji će hidratizirati usne i podariti im zdrav sjaj.

Biranje prave nijanse 

Prava nijansa ruža bira se prema boji usna, a ne prema puti. Ženama s blijedim usnama najbolje stoje koraljne nijanse i boje višnje, prirodno crvenkastim usnama pristaju ružičaste, narančaste i tamnocrvene nijanse, dok na tamne usne idu boje burgundije i crvenosmeđe nijanse. 

Kome pristaju koji tonovi ruža?

Prirodni i jako popularni "nude" look žene blijede puti najlakše će postići nježnoružičastim nijansama, a one tamnije bež tonovima. 

Plavičasti, ljubičasti i tamni tonovi mogu djelovati pomalo zastrašujuće, a ako ne želite postići takav efekt izaberite umjesto toga različite nijanse višnje. 

Olovka za usne - da ili ne?

Olovka za usne više nije obavezan dio makeupa jer današnji ruževi više ne "krvare" već ostavljaju ujednačenu liniju, ističe vizažist zvijezda Troy Surratt. Umjesto da olovka odgovara boji ruža izaberite onu koja pristaje prirodnoj boji vaših usana.

Pravilno nanošenje ruža

Iako je pažljivo nanošenje ruža potrebno, rubovi ne trebaju biti kirurški precizni jer će djelovati neprirodno. Umjesto toga, rubove lagano razmažite. 

Ruž uvijek nanosite od sredine usana pa prema rubovima. U obrnutom slučaju mogli biste previše naglasiti kutove. 

Ako ne želite da ruž djeluje preteško nanesite ga samo na donju usnu i laganim stiskanjem usana prenesite na gornju. Ruž razmažite laganim potezima prstiju. 

Za ruž koji traje i traje...

Kako bi ruž trajao dulje, nanesite ga na usne, lagano ga obrišite maramicom i potom ponovno namažite. Prvi će sloj stvoriti podlogu, a drugi postojani sjaj, ističe Surratt. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Božićni feng shui: Drvce treba stajati u centru kuće i na jugu
ZA MIR I BLAGOSTANJE

Božićni feng shui: Drvce treba stajati u centru kuće i na jugu

Prema tradicionalnom vjerovanju drvce treba biti veće od najviše osobe u obitelji i postavljeno u središte doma, a svijeće na blagdanskom stolu pročistit će energiju

Kako biste vi reagirali? Ovo su definitivno najgori pokloni ikad
NEUGODNA PRIZNANJA

Kako biste vi reagirali? Ovo su definitivno najgori pokloni ikad

Božić je vrijeme darivanja. Sve nas muči ista misao - što pokloniti najmilijima. Bitna je namjera, a ionako što god poklonili, ne možete biti gori od nekih od ovih Twitteraša...
Bez bronzera i dodatnog jastuka nema party looka

Bez bronzera i dodatnog jastuka nema party looka

Za blistavu kožu na dugo očekivanom tulumu pomoći će spavanje na dodatnom jastuku koje sprečava zadržavanje tekućine oko očiju