Lifestyle

Komentari 14

Preslatko: Beba se rodila s dugim bijelim pramenom kose

Upečatljivi bijeli pramen kose prepoznatljivi je znak cura u ovoj familiji. No ne nasljeđuju ga sva ženska djeca. Malena Brianna i njezina mama s ponosom ga ističu

Kada se 18-mjesečna MilliAnna rodila, njezina majka Brianna Worthy (23) iz Južne Karoline bila je presretna. Njena kćer rodila se s bijelim pramenom kose koji je upečatljivo stajao među crnim, dugim vlasima na glavi. Brianna isto ima taj pramen. Imaju ga i njezina baka i prabaka. No nemaju i njezine sestre. 
 

- Nadala sam se da će ga MilliAnna naslijediti. Moje mlađe sestre nemaju taj pramen pa nisam znala hoće li ga i moja kćer dobiti. No kad su je položili na moja prsa i kad sam vidjela da ga ima bila sam presretna! - ispričala je Brianna, donosi Sun

- Nismo sigurni do kojeg koljena seže ovo naslijeđe jer je moja baka posvojena kao dijete i nije upoznala svoju biološku obitelj - dodala je. 
 

Ovo stanje poznato je i kao polioza, kada jedan pramen sijedi jer kosa i područje kože oko nje nema pigmenta. 

Brianna planira svojoj kćeri govoriti kako je lijepa i posebna zbog toga i trudit će se naučiti je da se ne obazire na zlobne komentare, ukoliko ih bude. 

I sama kaže da su je djeca znala zvati pogrdnim imenima kada je bila mala. Tada ju je to znalo povrijediti, ali kada je malo sazrela shvatila je koliko je posebna zbog toga i svoju različitost ne skriva već se ponosi njome. 

Najčitaniji članci