Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Priča o seksi snu bezbolno otkriva idealan seks

Kritiziranje partnerovih vještina u krevetu “ubija“ njegovu seksualnost, pa je seksi želje i naputke bolje izraziti na pozitivan način

Fotolia
Foto: Fotolia
1 komentara

Tijekom razgovora o seksu s partnerom često postoji jaz između onoga što se želi reći i onoga što se kaže jer katkad i najnježniji komentar može izazvati povrijeđenost. Kritiziranje partnerovih vještina u krevetu “ubija“ njegovu seksualnost, pa je seksi želje i naputke bolje izraziti na pozitivan način. Umjesto da kažete “nemaš pojma o predigri”, puno je bolje spomenuti kako ste prošlu noć sanjali seksi san u kojem je on bio glavni lik. Sigurno će htjeti čuti više, a vi ćete imati priliku opisati točno onakvu predigru “iz snova” kakvu želite da vam pruži u stvarnosti. Ako je vaš partner tijekom seksa glasan, možete biti sigurni da ste mu priuštili čisti užitak. No ako oboje sudjelujete u nijemom filmu, imate razloga za zabrinutost. Nesebičnost je vrlo cijenjena vrlina, kako u životu, tako i u seksu.
Nesebični ljubavnici su najbolji ljubavnici jer žele strastveno udovoljiti partneru. Vrlo dobro poznaju partnerove želje i one tajne točke na tijelu koje dovode do ultimativnog vrhunca. A, za to je potrebna velika međusobna bliskost, poštovanje i ljubav.

>>> Prije i poslije seksa
Dobar seks započinje predigrom, a završava “postigrom”. Tako dobri ljubavnici ne preskaču predigru, pa makar predigra bila samo pogled ili zavođenje. “Postigra” su milovanja, nježni poljupci i međusobne pohvale.

>>> Izraz lica govori sve
Izraz lica kaže sve, pa ako se nakon “igara bez granica” vaš partner zadovoljno smijulji, možete biti sigurni da je uživao. Nevjerojatno je kako lice zrači zadovoljstvom i osjećajem ugode nakon dobrog i strastvenog seksa.

>>> Pobijediti monotoniju
Dobar ljubavnik ili ljubavnica uvijek su spremni isprobati novotarije i truditi se u seksu sačuvati maštovitost štiteći tako ljubavni odnos od monotonije. U seksualnom životu u kojem se povremeno pojave iznenađenja nema straha od dosade.

>>> Vrckav seks veseli partnere
Za vrckav seksualni život potrebno je isprobavati nove položaje, priuštite si seksi kupku, počastite se slasnim voćem i igrajte različite uloge.

>>> Pohvalite partnera
Ako su seksi pohvale u vašem odnosu učestale, to je pokazatelj velike seksualne kompatibilnosti. Pohvalite partnera za užitke koje vam pruža.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message