Lifestyle

Komentari 0

Pripreme za ljeto: Utezi i brzo hodanje za seksi trbuh i liniju

Pripreme za ljeto: Utezi i brzo hodanje za seksi trbuh i liniju

U ČETVRTAK Donosimo knjižicu s top savjetima za zdravu prehranu i vježbama kojima se postiže fit figura. Pripremili smo super trikove i otkrili koje namirnice su savršene za dobru liniju

Vježbanje poboljšava mišićnu masu, kapacitet srca i pluća te povećava fleksibilnost i snagu.

Nije bitno čime se bavite, važno je da uvedete bilo kakvu tjelovježbu. Oko 20 minuta hodanja na dan smanjuje rizik od srčanih bolesti za čak 30 posto. Redovito brzo hodanje učinkovit je način za snižavanje krvnog tlaka i prevenciju dijabetesa, što ujedno smanjuje rizik od srčanih bolesti. To je i jedna od najlakših i najsigurnijih aktivnosti koja se preporučuje svim dobnim skupinama. A kako početi s brzim hodanjem, doznajte u našoj knjižici. Osim toga, donosimo i kako promjenom navika do čvrstog trbuha, sve o važnosti tjelovježbe, ali i koje je namirnice poželjno konzumirati za dobru liniju.

Istraživanja su pokazala da su oni koji su vježbali samo 25 minuta dnevno s utezima, imali tanji struk od onih koji su radi aerobne vježbe. Otkrivamo i uz koji jelovnik je najlakše održati liniju. Voće i povrće su namirnice visoke nutritivne gustoće pa bi barem 300 g povrća i 200 g voća trebali bi biti dio svačije dnevne prehrane. Ovo su samo neki trikovi koje otkrivamo u našoj knjižici “Budite u fit formi” koju čitateljima 24sata darujemo u četvrtak, 28. svibnja.