Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Pronađite idealan šešir za sebe prema vlastitom obliku lica

Pronađite idealan šešir za sebe prema vlastitom obliku lica

Uskom licu najbolje pristaju šeširi širokog oboda, okruglo lice trebalo bi izbjegavati mekane linije, dok su najbolji izbor za srcoliko lice šeširi s uskim obodom

VIDEO

Osim trendi dodatka, šešir je odlična zaštita od sunca jer štiti od opasnih UV zraka te time i usporava starenje kože. Materijal treba biti prozračan kako bi omogućio koži i vlasištu da diše, a najbolji izbor su prirodne tkanine i slama. Kod odabira idealnog šešira osim odjeće treba uzeti u obzir oblik lica. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

izložba šešira 01:02

Okruglom licu pristaju kaubojski šeširi

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Okruglo lice šire je od ovalnog pa mu najbolje pristaju šeširi koji će ga vizualno izdužiti. Odličan izbor su šeširi s oštrim obodom i visokim klobukom kao što je kaubojski šešir. Šešire s mekanim linijama, spuštenim obodom i niskim klobukom treba izbjegavati jer će lice izgledati šire nego što zapravo jest. 

Četvrtasto lice voli šešire širokog oboda

Četvrtasto lice je kratko i ima izražene čeljusti, a pristaju mu šeširi koji će omekšati oštre rubove. Najbolji izbor su šeširi oblih linija i širokog oboda, a ako ih nakrivite ublažit će naglašene čeljusti. 

Duguljastom licu odgovaraju panama šeširi

Uskom i duguljastom licu pašu šeširi širokog oboda kao što je popularni panama šešir zato što ga vizualno skraćuju. Četvrtaste šešire i one s visokim klobukom te malim obodom treba izbjegavati zato što će još više izdužiti lice, a preporučuje se nositi šešir priljubljen uz liniju čela. 

Srcolikom licu pristaju šeširi uskog oboda

Srcolikom licu s uskom bradom i širokim čelom ne pristaju šeširi širokog oboda. Ravnotežu će unijeti šeširi uskog oboda priljubljeni uz lice, dok one četvrtastog oblika treba izbjegavati. 

Ovalno lice podnosi sve oblike

Ovalno lice je jako zahvalno pa mu odgovaraju najrazličitije vrste šešira. Međutim, treba paziti kod veličine oboda, pa tu vrijedi pravilo, što ste viši, to je i obod veći.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 17. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom
Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara