Pronađite idealan šešir za sebe prema vlastitom obliku lica | 24sata
Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Pronađite idealan šešir za sebe prema vlastitom obliku lica

Pronađite idealan šešir za sebe prema vlastitom obliku lica

Uskom licu najbolje pristaju šeširi širokog oboda, okruglo lice trebalo bi izbjegavati mekane linije, dok su najbolji izbor za srcoliko lice šeširi s uskim obodom

VIDEO

Osim trendi dodatka, šešir je odlična zaštita od sunca jer štiti od opasnih UV zraka te time i usporava starenje kože. Materijal treba biti prozračan kako bi omogućio koži i vlasištu da diše, a najbolji izbor su prirodne tkanine i slama. Kod odabira idealnog šešira osim odjeće treba uzeti u obzir oblik lica. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

izložba šešira 01:02

Okruglom licu pristaju kaubojski šeširi

Okruglo lice šire je od ovalnog pa mu najbolje pristaju šeširi koji će ga vizualno izdužiti. Odličan izbor su šeširi s oštrim obodom i visokim klobukom kao što je kaubojski šešir. Šešire s mekanim linijama, spuštenim obodom i niskim klobukom treba izbjegavati jer će lice izgledati šire nego što zapravo jest. 

Četvrtasto lice voli šešire širokog oboda

Četvrtasto lice je kratko i ima izražene čeljusti, a pristaju mu šeširi koji će omekšati oštre rubove. Najbolji izbor su šeširi oblih linija i širokog oboda, a ako ih nakrivite ublažit će naglašene čeljusti. 

Duguljastom licu odgovaraju panama šeširi

Uskom i duguljastom licu pašu šeširi širokog oboda kao što je popularni panama šešir zato što ga vizualno skraćuju. Četvrtaste šešire i one s visokim klobukom te malim obodom treba izbjegavati zato što će još više izdužiti lice, a preporučuje se nositi šešir priljubljen uz liniju čela. 

Srcolikom licu pristaju šeširi uskog oboda

Srcolikom licu s uskom bradom i širokim čelom ne pristaju šeširi širokog oboda. Ravnotežu će unijeti šeširi uskog oboda priljubljeni uz lice, dok one četvrtastog oblika treba izbjegavati. 

Ovalno lice podnosi sve oblike

Ovalno lice je jako zahvalno pa mu odgovaraju najrazličitije vrste šešira. Međutim, treba paziti kod veličine oboda, pa tu vrijedi pravilo, što ste viši, to je i obod veći.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Glumica za odrasle o idealnoj veličini muškog ponosa: 'Mnoge moje kolegice misle isto kao ja'
BRITANKA BELLE

Glumica za odrasle o idealnoj veličini muškog ponosa: 'Mnoge moje kolegice misle isto kao ja'

Belle Olivia (21), popularna glumica za odrasle iz Velike Britanije, otkrila je koja je njezina idealna veličina muškog spolnog organa, a tvrdi da se s njom slažu i mnoge njezine kolegice

Evo koji znakovi Zodijaka imaju sreće u životu, a koji baš i ne
KOME JE SVE LAKO, A KOME BORBA

Evo koji znakovi Zodijaka imaju sreće u životu, a koji baš i ne

Dok nekim horoskopskim znakovima kao da sve ide od ruke i stvari im se u životu slažu baš prema njihovim planovima i potrebama, onim drugima svaki je korak teška borba
Njoj je 68, a dečku 28: 'Nismo se još vidjeli uživo, ali volimo se, šaljem mu novac i poklone'
NEDAVNO JU JE I ZAPROSIO

Njoj je 68, a dečku 28: 'Nismo se još vidjeli uživo, ali volimo se, šaljem mu novac i poklone'

Kad žena u sedmom desetljeću prizna da šalje novac muškarcu kojeg nikad nije upoznala, a on je mlađi od nje čak 40 godina, to će zasigurno izazvati reakcije