Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
3 komentara

Pronašla je i udomila mačiće pa shvatila da se radi o pumama

Pratio me posvuda. Nikada mu nije nedostajalo mesa. On je za mene bio kućni ljubimac. Ipak, duboko u sebi znam da je dobro što su ga uzeli i što će ga vratiti u prirodu, rekla je djevojka tužno

3 komentara

Florencia Lobo, tinejdžerica iz Argentine, i njezin brat bili su tog dana u okolici grada Santa Rosa de Lealesa kada su začuli neobičan zvuk, nešto nalik na lagani krik. Krenuli su za zvukom misleći da se radi o ozlijeđenoj ptici, no kada su došli do drveta, ugledali su dva prestrašena mladunca.

Florencija je bila uvjerena da se radi o mačićima pa su ih odlučili odnijeti kući i udomiti. Nazvali su ih Tito i Dani. Međutim, Dani je naglo uginuo dva tjedna kasnije. Ubrzo nakon toga Tito je ozlijedio nogu, jer je volio skakati s velikih visina, pa je pojurila s njime kod veterinara.

Objavljuje FARA Fundacion Argentina de Rescate AnimalPetak, 15. studenoga 2019.

Vidjevši o čemu se radi, veterinar se šokirao, rekao je da to nije kućna već divlja mačka i to, ni više ni manje, nego jaguarundi pumpa podrijetlom iz Sjeverne i Južne Amerike.

Djevojka nije mogla vjerovati, no kada je malo razmislila priznala je da joj se mačić učinio malo previše aktivnim. Volio se igrati, gristi i trčao je nevjerojatno brzo. Volio je i skakati sa stola, no tada je mislila kako je to do karaktera, ne vrste.

Objavljuje FARA Fundacion Argentina de Rescate AnimalPetak, 15. studenoga 2019.

Malenog Tita preuzeli su aktivisti iz tamošnje Udruge za spašavanje životinja (FARA Fundacion Argentina se Rescate Animal). Planiraju ga pustiti u divljinu nakon što mu saniraju ozlijeđenu nogu.

Florenciji je žao što je ostala bez novog prijatelja.

- Pratio me posvuda. Nikada mu nije nedostajalo mesa, mlijeka ili bilo čega drugog. On je za mene bio kućni ljubimac. Ipak, duboko u sebi znam da je dobro što su ga uzeli i što će ga vratiti u prirodu - rekla je tužno, a prenosi Daily Mail.

Objavljuje FARA Fundacion Argentina de Rescate AnimalPetak, 15. studenoga 2019.
SUZA SUZU STIŽE Čovjek u suzama: Pronašli su macu koju je izgubio prije 7 g.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message