Obavijesti

Lifestyle

Komentari 21

Ubija žeđ i žgaravicu: 'Napravio sam pivo od đumbira za trudnu suprugu, a postalo je hit'

Ubija žeđ i žgaravicu: 'Napravio sam pivo od đumbira za trudnu suprugu, a postalo je hit'

Marko Bratović (33) iz Kaštelira za suprugu, koja se dugo borila sa žgaravicom, pronašao je način proizvodnje pravog piva od đumbira jer kod nas takvog piva nije bilo

VIDEO

Želite li popiti pravo craft đumbir pivo ne trebate više odlaziti u daleku Kinu, Karibe ili neke zabite dijelove Centralne ili Latinske Amerike da se osvježite. Od sada je dovoljno uputiti se u Kaštelir, malo pitoreskno mjesto nedaleko Poreča u Istri. Sve je započelo prije šest godina kada je Urša Prešeren, supruga 33-godišnjeg Marka Bratovića, pročitala na internetu da se pivom od đumbira zaustavlja žgaravica, a njoj je to inače bilo prijeko potrebno tijekom trudnoće s prvim djetetom. Uzalud su pretraživali sve hrvatske trgovine i one specijalizirane, takvog piva kod nas naprosto nije ni bilo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Radno vrijeme za izbore: Evo kako danas rade trgovine
KAKO RADE TRGOVINE I ŠOPING CENTRI

Radno vrijeme za izbore: Evo kako danas rade trgovine

Neke trgovine danas neće raditi zbog parlamentarnih izbora. A ako ipak planirate ići u kupnju, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijeme

Nepristojne hotelske navike s kojima trebate odmah prestati
PRISTOJNO PONAŠANJE

Nepristojne hotelske navike s kojima trebate odmah prestati

Baš kao kod kuće, i hoteli imaju brojna pravila ponašanja, to je suživot te je bitno pokazati poštovanje prema osoblju, nisu oni ničije sluge. Stručnjak u hotelijerstvu podsjeća na pristojnost
Uz ovaj začin ćete brže skinuti kile - ako ga uzimate svaki dan
SIGURNO GA IMATE KOD KUĆE

Uz ovaj začin ćete brže skinuti kile - ako ga uzimate svaki dan

Istraživanje je otkrilo zanimljive činjenice o začinu koji je čest u kuhinji te ima specifičan okus. Može se konzumirati u slanim, ali i slatkim jelima, a odličan je zato ubrzava metabolizam