Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Prvo se sviralo, a malo kasnije darivalo: Evo kog smo nagradili

Prvo se sviralo, a malo kasnije darivalo: Evo kog smo nagradili
5

Iza nas je vikend pun iznenađenja, ali i nagrada koje su osvojili kreativni čitatelji. Evo tko nas je iznenadio svirkom na krovu zgrade te koji su to čitatelji kreativnim odgovorima osvojili Jack Daniel's poklon paket

Svirkom na krovu zagrebačke zgrade, frontman grupe Soul Shadows, Mirza Tetarić, podigao je zagrebačku atmosferu te zabavio i publiku koja je nastup pratila preko live prijenosa. Ostatak njegovog benda javio se s amsterdamske lokacije pa smo tako u sklopu CHILL & GRILL TENNESSEE MUSIC ROOFTOP SESSIONS imali priliku slušati dva fantastična nastupa vrhunskih glazbenika.

Ako niste bili u mogućnosti pratiti live nastup, ovdje možete pogledati snimku live prijenosa:

O kakvim se vrhunskim glazbenicima radi dovoljno govori činjenica da ih je svojedobno najutjecajniji američki portal za soul glazbu SoulTracks predstavio riječima: 'Da spoznate kako je soul glazba postala doista globalna i internacionalna, ne morate dalje tražiti od nove grupe koja dolazi iz Hrvatske - Soul Shadows'. Upravo je SoulTracks prvi objavio njihove singlove i napravio hvale vrijedne recenzije naglašavajući da je to prvi europski bend koji svira Soul svjetske kvalitete.

Soul Shadowsi su ujedno i rezidenti najpoznatijih klubova za live svirke poput već spomenutog Bourbon Street club-a, ali i Waterholea, kroz čije su pozornice prošli gotovo svi najjači glazbenici 20 stoljeća, Rolling Stonesi, Prince, Sting, B.B. King, ZZ Top, Joss Stone, itd. Naši gosti dijelili su stage s gotovo svima njima. Njihova pjevačica Chy-Kyria bila je finalistica nizozemskog X Faktora i gradi zavidnu samostalnu karijeru. 

Nedjelja je imala još jedno iznenađenje

No, tu dobrim vijestima nije kraj! Nagradni natječaj u kojem Jack Daniel's dariva najkreativnije čitatelje dobio je svoje pobjednike. Ipak, morali smo odabrati najkreativniji odgovor, a njega je poslala čitateljica Monika Sič te je time osvojila glavni paket, dok su Nikica MilićZdravka Valentina Giacometti i Vedrana Crnković, osvojili manje pakete.

Kako biste dobili najnovije informacije o iznenanđenjima i nagradnim natječajima koje priprema Chill&Grill, pratite portal 24sata te naš službeni profil na Facebooku.

Ovogodišnji Chill&Grill 2020. održava se u organizaciji 24sata i missGASTRO uz glavnog partnera Podravku. Partneri projekta su Grill Majstor, Vegeta, coolinarika.com, Mesna industrija Ravlić, KTC, Pevex i Karlovačko.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'