Obavijesti

Lifestyle

Komentari 58

Puni love i perverzija: 'Pali me kad me se lovi, pljuje, bičuje'

Puni love i perverzija: 'Pali me kad me se lovi, pljuje, bičuje'
1

Muškarci su goli i imaju samo štitnike za penis, a kroz prirodu ih naganjaju žene u lateksu s paintball puškama i bičevima - idealan je to vid perverzne zabave za bogataše koji postaje i industrija u usponu

VIDEO

Ukupno 15 muškaraca probija se kroz engleski krajolik, posve nagi izuzev činjenice da imaju cipele, maske za paintball i štitnike za genitalije. Njihova su bedra ogrebena i s brojnim modricama od padanja, a stražnjice obojene u crveno. Kad zrak iza njih propara zvuk fijukanja biča, jedan od njih posrće i pada.

Pokretanje videa...

Bizarni fetiši 00:59

Domina Ljubavnica Meddula stoji iznad svog ulova. On se ispočetka pokriva, a potom submisivno kimne glavom. On sada pripada njoj ostatak vikenda - da ga gazi, guši i zlostavlja kako god želi, ili barem do "tvrdih granica" zapisanih na njegovom kožnom ovratniku. Ljudska lovišta su ezoterična fantazija, čak i za poprilično seksualno pustolovnu BDSM rulju.

Brojna od njih uključuje domine u korzetima koje love svoj plijen kroz šume, s podložnim muškarcima koji čekaju biti ulovljeni. Ovakve vrste lova odvijaju se diljem svijeta - nedavno su održani u Engleskoj, Australiji, Floridi i Kaliforniji, a to su samo oni za koje se zna. To je cijeli trend ženske dominacije u kojima muškarci plaćaju svoje pravo da budu podređeni. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Plaćaju da ih gaze i bičuju

No, zainteresirane strane ne mogu se samo pojaviti da bi igra započela. Da bi se pridružili lovu, morate popuniti prijavu, doći s preporukom i biti stalan sudionik nastranih zajednica poput Fetlifea. Za istinski podložne, rad za to je samo dio procesa.

- Prvi put kad smo ih lovili, gađali smo ih jajima - kaže domina Natalya Sadici, sudionica vikend događanja na Floridi u organizaciji reda Indomitusa, skupine dominantnih žena.

- Robovi su imali startnu prednost, pa su se skrivali krajolikom. Jaja su se pokazala ljepljivima i smrdljivima na floridskim vrućinama, pa se kreatorica i organizatorica reda Michelle Lacy s drugim "svećenicama" dogovorila kako će ubuduće koristiti paintball streljivo, a robovi će nositi zaštitnu odjeću, obuću i ovratnik. I ništa više. Osim toga, postoji određen sustav kako se robovi trebaju ponašati, primjerice oni ne govore osim ako im se ne dopusti, a nitko ne može kući dok vikend ne završi - objašnjava.

Paintball loptice lete prema penisu

Red Indomitusa osnovan je 2010., a s lovom su započeli 2013. Muškarci plaćaju 2200 dolara za vikend, koji uključuje spavanje u zaključanim kavezima. Postoje brojna pravila, pa je tako ograničen i broj sudionika kako ne bi bilo nepredvidivih situacija. Thomas, 35-godišnji agent službe za korisnike takvog reda iz Engleske, i sam razmatra da sudjeluje u lovu sljedeće godine. On smatra kako je cijela ideja vrlo uzbudljiva.

- Naravno, brine me ideja davljenja ili da bih se mogao ozlijediti. Ne sviđa mi se ideja toga da paintball loptice udaraju moj penis. No, pod potpunom kontrolom ljubavnice, vjerujem da je cijelo iskustvo vrijedno toga - kaže Thomas koji ne želi otkriti svoje prezime da bi ostao anoniman.

Nema do dobre kazne

Iako je svaki lov na robove drugačiji, većini je poveznica da su inspirirani Drugim svjetskim kraljevstvom, Tolkienskim mjestom koje zvuči poput neke izopačene bajke.

No, ovdje je istina neobičnija nego fikcija. Primjerice, 1996. je u Češkoj organiziran lov u dvorcu iz 16. stoljeća, robovi su spavali na slami, postrojavali se za gospodarice "na trepavice" i radili baš sve što se od njih traži.

Jedan od promicatelja takvih aktivnosti je blog Second Life Hunt, čiji brojni obožavatelji dokazuju ljubav prema potjerama, zarobljenju i kažnjavanju.

- Za sve one koji imaju ovakve fantazije, to je često reakcija na današnje patrijarhalno društvo, a sve više muškaraca ideju snažne žene koja s njima upravlja smatraju vrlo uzbudljivom - kaže gospodarica Natalya Sadici.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

Ivan Šarić i Zenzacija 03:46
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati
ŠTO VAS DANAS OČEKUJE?

Dnevni horoskop za petak 29. ožujka: Ovnovi će imati odličan dan, a Rakovi krenuti trenirati

Pročitajte dnevni horoskop za petak 29. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...
Danas je Veliki petak: Vjernici moraju poštovati post i nemrs
Hrvatski običaji

Danas je Veliki petak: Vjernici moraju poštovati post i nemrs

Veliki petak se u tradiciji različitih krajeva obilježava na različite načine, no svima je zajednička činjenica da je ovo jedini dan u godini kad nema svete mise