Obavijesti

Lifestyle

Komentari 21

'Putnik kroz vrijeme': 2075. g. nema gladi, gutat će se kapsule

'Putnik kroz vrijeme': 2075. g. nema gladi, gutat će se kapsule
1

Tvrdeći kako ne smije mnogo otkriti, ponudio je objašnjenje kako više na Zemlji nema gladi: jer je u 2070-oj sva hrana 'pakirana ' u male kapsule, a jedna kapsula biti će jednoj osobi dovoljna za dan

Samoprozvani 'putnik kroz vrijeme' poznat koji sebe naziva i Kasper dao je intervju za Apex TV i otkrio - što nas to sve čeka u budućnosti.

Za Apex je tako objasnio da 'Zemlju u 2063. godini očekuju velike poplave', a one će, kaže on, naš plavi planet ugrožavati zbog sve većeg globalnog zagrijavanja koje se događa diljem Zemlje.

Poplave je 'vremenski putnik' i nešto detaljnije objasnio tvrdeći da će se 'polarne ledene kape sve više topiti, sve dok voda ne počne preplavljivati obale, što će se, kaže, događati diljem svijeta".

POGLEDAJTE VIDEO S PUTNIKOM 'KASPEROM':

A u želji da dokaže da je 'baš maloprije samo kratko navratio iz godine 2075., putnik je odlučio pokazati i 'hranu' kakvu ćemo uskoro, priča, baš svi jesti. 

- U budućnosti sam svjedočio mnogim šokantnim i potresnim stvarima, koje nije lako  ikome reći - objasnio je vremenski putnik, između dvije 'dramaturške pauze'. 

A da ne bi netko pomislio da je samo željan pažnje, uzbuđeno je priopćio i da ima 'dokaz'. 

Nevjerojatno! Ovih 9 filmova predvidjelo je budućnost
Nevjerojatno! Ovih 9 filmova predvidjelo je budućnost

- Pokazat ću vam kako točno izgleda hrana u budućnosti, koju sam donio iz 2075. godine.- rekao je Kasper dok je u rukama držao staklenku punu bijelih kuglica, sličnih kuglicama od stiropora.

Tvrdeći kako 'ne smije mnogo otkriti', ponudio je objašnjenje:za 55 godina sva će hrana biti 'pakirana ' u kapsule, a jedna će svakome biti dovoljna za cijeli dan.

A osim što je u kapsulama, hrana će, kako kaže, biti i besplatna i svima dostupna - a dijelit će je Vlada.

- Na Zemlji u budućnosti više nema nema gladi - podijelio je Kasper svoju utopijsku ideju, a onda se vratio na 'ozbiljnije teme i upozorio na 2028. godinu - jer će tada 'vanzemaljci prvi put posjetiti Zemlju, integrirati se u naše društvo, pa neko vrijeme s nama živjeti i dijeliti svoja napredna znanja i tehnologije'.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa ...