Obavijesti

Lifestyle

Komentari 21

'Putnik kroz vrijeme': 2075. g. nema gladi, gutat će se kapsule

'Putnik kroz vrijeme': 2075. g. nema gladi, gutat će se kapsule
1

Tvrdeći kako ne smije mnogo otkriti, ponudio je objašnjenje kako više na Zemlji nema gladi: jer je u 2070-oj sva hrana 'pakirana ' u male kapsule, a jedna kapsula biti će jednoj osobi dovoljna za dan

VIDEO

Samoprozvani 'putnik kroz vrijeme' poznat koji sebe naziva i Kasper dao je intervju za Apex TV i otkrio - što nas to sve čeka u budućnosti.

Za Apex je tako objasnio da 'Zemlju u 2063. godini očekuju velike poplave', a one će, kaže on, naš plavi planet ugrožavati zbog sve većeg globalnog zagrijavanja koje se događa diljem Zemlje.

Poplave je 'vremenski putnik' i nešto detaljnije objasnio tvrdeći da će se 'polarne ledene kape sve više topiti, sve dok voda ne počne preplavljivati obale, što će se, kaže, događati diljem svijeta".

POGLEDAJTE VIDEO S PUTNIKOM 'KASPEROM':

A u želji da dokaže da je 'baš maloprije samo kratko navratio iz godine 2075., putnik je odlučio pokazati i 'hranu' kakvu ćemo uskoro, priča, baš svi jesti. 

- U budućnosti sam svjedočio mnogim šokantnim i potresnim stvarima, koje nije lako  ikome reći - objasnio je vremenski putnik, između dvije 'dramaturške pauze'. 

A da ne bi netko pomislio da je samo željan pažnje, uzbuđeno je priopćio i da ima 'dokaz'. 

Nevjerojatno! Ovih 9 filmova predvidjelo je budućnost
Nevjerojatno! Ovih 9 filmova predvidjelo je budućnost

- Pokazat ću vam kako točno izgleda hrana u budućnosti, koju sam donio iz 2075. godine.- rekao je Kasper dok je u rukama držao staklenku punu bijelih kuglica, sličnih kuglicama od stiropora.

Tvrdeći kako 'ne smije mnogo otkriti', ponudio je objašnjenje:za 55 godina sva će hrana biti 'pakirana ' u kapsule, a jedna će svakome biti dovoljna za cijeli dan.

A osim što je u kapsulama, hrana će, kako kaže, biti i besplatna i svima dostupna - a dijelit će je Vlada.

- Na Zemlji u budućnosti više nema nema gladi - podijelio je Kasper svoju utopijsku ideju, a onda se vratio na 'ozbiljnije teme i upozorio na 2028. godinu - jer će tada 'vanzemaljci prvi put posjetiti Zemlju, integrirati se u naše društvo, pa neko vrijeme s nama živjeti i dijeliti svoja napredna znanja i tehnologije'.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

01:05
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru