Lifestyle

Komentari 0

Rabljena dječja oprema po najpovoljnijim cijenama

Rabljena dječja oprema po najpovoljnijim cijenama

Bebinjak je jednodnevni društveno odgovorni projekt s humanitarnim karakterom kojim se potiče recikliranje, zamjena i razmjena robe i opreme za bebe i djecu

I ove godine portal Klokanica.hr organizirao je buvljak rabljene opreme za bebe i djecu, a sve kako bi svim roditeljima i onima koji to tek planiraju postati omogućili da povoljno nabave rabljenu, ali dobro očuvanu opremu, igračke, odjeću i obuću za bebe, a onima koji imaju takve stvari omogućili da ih prodaju. Poticaj za organizaciju ovakvog događaja došao je od trudnica i mama s Klokanice, koje su na forumu pisale o razmjeni i prodaji rabljenih dječjih stvari.

Drugi Bebinjak održan je u subotu 9. svibnja u zagrebačkom Studentskom centru u Savskoj 25, a prijatelj projekta je BIPO KLUB, programom vjernosti drogerije BIPA.

Face painting i izazov za tate u mijenjanju pelena

Ove godine Bebinjak je bio u još većem prostoru nego prošle, a većina posjetitelja, roditelja, budućih roditelja, trudnica, baka, došla je s ciljem da pronađe neki povoljni komad odjeće, obuće, opreme za bebu ili dječje igračke. Po punim vrećicama koje su posjetitelji nosili iz prostorija zagrebačkog Studentskog centra vidjelo se da je i ovaj buvljak bio mjesto za najpovoljniji shopping rabljenih, ali očuvanih stvari za bebe i djecu.

Mnogi roditelji doveli su djecu na Face painting, gdje su se zabavili s ilustratoricom Ljiljanom Cvetković Zovkić, koja se već 15 godina intenzivno bavi body paintom i face paintingom za djecu i voditelj je edukativno-kreativnih radionica za djecu i mlade.

A osim mališana, svoja lica oslikali su i njihove mame i tate, što je još više razveselilo djecu! Klince i klinceze oduševila je i slatka maskota BIPO kluba s kojom su mogli i fotografirati.

Nismo zaboravili ni tate koji su se spremno uključili u Izazov u mijenjanju pelena, a najspretnije tate bogato smo nagradili Pampers poklon paketima!

Mnogi roditelji su ostavili svoje rabljene stvari; opremu, odjeću i obuću za bebe i djecu u humanitarnom kutku. Donirane stvari s prošlog Bebinjaka donirali smo Caritasovoj Kući ljubavi, a stvari s ovogodišnjeg Bebinjaka također ćemo donirati u jedan od dječjih domova i tako se pobrinuti da dođe do onih kojima je to najpotrebnije.

Pratite nas na Klokanici jer već na jesen vas čeka novo izdanje Bebinjaka!

Najčitaniji članci