Lifestyle

Komentari 9

Rad od kuće: Parovi otkrili kako im je seksualni život procvjetao

Rad od kuće: Parovi otkrili kako im je seksualni život procvjetao

Ispostavilo se da u više seksa uživaju oni koji su s partnerima dogovorili neka pravila rada od kuće. Više od polovice ispitanika reklo je kako bi voljeli nastaviti tako raditi i nakon pandemije

Iako konstantan boravak uz partnera može djelovati kao recept za katastrofu, ne mora biti tako. Istraživanje je pokazalo da parovi koji rade zajedno od kuće imaju itekako pozitivnih iskustava. Mnogi su priznali da to zapravo pozitivno utječe na njihovu vezu, između ostalog, i zbog učestalijeg vođenja ljubavi. Ali, važno je pridržavati se nekih pravila.

POGLEDAJTE VIDEO Kako seks djeluje na naše tijelo:

Zaposlenici američke tvrtke za zapošljavanje 'SimplyHired' napravili su malo istraživanje na tu temu. Razgovarali su online s 510 ljudi koji zbog pandemije Covida-19 trenutno rade od kuće zajedno sa svojim partnerima. Zanimalo ih je kako ta situacija utječe na njihov odnos. 

Ispitanici su bili 55,3 posto muškarci i 44,7 posto žene, prosječne dobi oko 36 godina. Čak 42,7 posto njih priznalo je da se prepuste strastima češće nego prije pandemije dok se broj seksualnih odnosa smanjio kod 19,4 posto ispitanika. Kod 37,8 posto njih sve je ostalo otprilike isto kao i prije.

Također, ispostavilo se da u više seksa uživaju oni koji su s partnerima dogovorili neka pravila rada od kuće, a rekli su i da su postali produktivniji - njih 52,4 posto.

Najčešća pravila kojih se pridržavaju su dogovor o rasporedu obveza, korištenje slušalica tijekom poslovnih razgovora, odlazak u drugu prostoriju za vrijeme razgovora, smanjivanje razine buke na minimum, podjednako radno vrijeme, uzimanje pauze u isto vrijeme i razgovaranje te izbjegavanje obavljanja bilo kakvih poslova vezanih za kuću tijekom radnog vremena.

Više od polovice njih izjavilo je kako bi voljeli nastaviti tako raditi i nakon pandemije, prenosi bestlifeonline.com.

Najčitaniji članci