Lifestyle

Komentari 0

Razbijte monotoniju i istaknite se: Obucite si različite cipele

Razbijte monotoniju i istaknite se: Obucite si različite cipele

Ponekad je dosadno ‘igrati’ po pravilima, a danas je dan da isprobate nešto novo. Ako se ne možete ujutro odlučiti koje cipele obuti, jednostavno ih nemojte spariti

Možda ste kao dijete u žurbi obukli dvije različite tenisice, što je u jednu ruku bilo simpatično, ali tu grešku nikako ne biste voljeli napraviti kao odrasli. Danas budite razigrani i razbijte monotoniju.

Na lijevo stopalo stavite jednu cipelu, a na desno neku drugu. Jedna cipela može vam biti roze boje, a druga crvene ili po vašoj želji. Ako volite privući pozornost, ovo je savršeni način za to.

Danas ljudi diljem svijeta obuvaju različite cipele. Obilježavanje ovoga datuma je pokrenula Arlene Kaiser zbog svoje ljubavi prema različitosti. Prvo je sama išla na posao u dvije različite cipele, da bi joj se s vremenom pridružilo čak 4000 ljudi. 

Različite cipele nosile su i mnoge slavne osobe kao što je Katy Perry na Super Bowlu 2012. godine i Helene Bonham Carter na crvenom tepihu 2011. godine.

Posebno dobro izgleda jedna crna i jedna bijela cipela na neku crno-bijelu ili crvenu kombinaciju. Ne bojte se eksperimentirati jer to je i bit mode.