Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Razvili formulu protiv starenja kože uslijed zagađenja zraka

Razvili formulu protiv starenja kože uslijed zagađenja zraka
1

Zagađenje zraka sve je aktualnija tema u kozmetičkim krugovima, a kako se boriti protiv toga predlaže francuski dermatološki brend Avène. Predstavljaju novu liniju od 4 formule pod zajedničkim imenom A-OXitive.

Stručnjaci Dermatoloških laboratorija Avène razvili su inovativnu A-OXitive liniju, provitaminsku rutinu protiv prvih bora, oksidativnog stresa i zagađenja. Prekomjerna proizvodnja slobodnih radikala koji uzrokuju oksidativni stres dovodi do oštećenja stanica, što se vidi na starenju kože. Posljedica su smanjeni kolagen, gubitak elastičnosti kože i bore.  

Avene A-Oxitive

Proizvodi za njegu kože koji sadrže antioksidanse poput vitamina E, C i A pokazali su se iznimno uspješnima u zaštiti kože od oksidativnog stresa, a upravo tim saznanjima su se vodili stručnjaci Dermatoloških laboratorija Avène prilikom razvijanja nove linije.

U novim proizvodima u simbiozi su dva kompleksa, u kombinaciji s Avène termalnom izvorskom vodom:
1. Antioksidativni zaštitni kompleks koji se sastoji od provitamina E (pre-tokoferil) i provitamina C (askorbil glukozida) te djeluje tijekom dana i štiti kožu od oksidativnog stresa.
2. Obnavljajući kompleks kombinira provitamin E (pre-tokoferil) i retinaldehid te djeluje tijekom noći tako što obnavlja kvalitetu kože i odgađa prve znakove starenja.

Avene A-Oxitive

U liniji se nalaze antioksidativni serum (30 ml 244,89 kn), dnevna vodena krema za zaglađivanje (30 ml 210,35 kn), noćna piling krema (30 m 247,24 kn) i krema za zaglađivanje područja oko očiju (15 ml 181 kn). Dostupno u ljekarnama.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

Ivan Šarić i Zenzacija 03:46
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
'Rastala sam se od muža kad je osvojio milijune. Evo kako je toliki novac uništio naš brak'
NEOBIČNA ODLUKA

'Rastala sam se od muža kad je osvojio milijune. Evo kako je toliki novac uništio naš brak'

Svi znamo da novac ne može kupiti sreću, ali mnogima od nas mogao bi znatno olakšati život, osobito ako bi to značilo preseljenje u dom iz snova, otplatu dugova i prestanak brige oko troškova života