Obavijesti

Lifestyle

Komentari 29

'Rekao sam joj da sam smrtno bolestan da bi bila sa mnom...'

'Rekao sam joj da sam smrtno bolestan da bi bila sa mnom...'
1

"Seks s mojom prvom pravom djevojkom je fantastičan, ali znam da će moja strašna tajna uništiti našu vezu. Lagao sam joj da umirem samo da bi obratila pažnju na mene..."

VIDEO

Mladić je lagao djevojci koju je upoznao. Rekao joj je da je smrtno bolestan i umire - samo da bi mogao nastaviti razgovor s njom. Sada se sve zakompliciralo pa traži savjet na portalu The Sun, od njihove kolumnistice Dear Deidre.

Ovo je njegova priča, a niže je savjet koji je dobio: 

Dear Deidre,

Ja imam 24 godine, a njoj su 22. Ona je nešto najbolje što mi se ikada dogodilo. Upoznao sam je prije tri mjeseca, kada sam bio s prijateljima u kafiću. Oni me uvijek ismijavaju zbog načina na koji se udvaram djevojkama. Oni su jako dobri u pristupanju curama i ja se uvijek osjećam kao gubitnik.

Želite li privući pravu ljubav u svoj život, pazite na 5 stvari
Želite li privući pravu ljubav u svoj život, pazite na 5 stvari

Nakon što sam nju uočio u baru, skupio sam hrabrosti da joj priđem, ali stvari nisu išle dobro. Ona se činila vrlo samouvjerenom i interesantnom - predobrom za mene.

Mislio sam kako je moj život previše dosadan da bi o njemu razgovarali. Nakon deset minuta pokušaja da je impresioniram, postao sam očajan. Dakle, kao posljednji pokušaj održavanja razgovora rekao sam joj da sam teško bolestan i umirem. Ona je reagirala suosjećajno i s istinskom brigom. 

Fotolia

Razgovarali smo ostatak večeri, a potom sam je otpratio kući. Razmijenili smo brojeve telefona, iako sam bio uvjeren da će to biti zadnji put da razgovaramo. Ali, sljedećeg jutra poslala mi je poruku da bi me voljela opet vidjeti, što prije. Od tada smo zajedno i super nam je. Međusobno se nasmijavamo i uživamo u sličnim stvarima. Seks je nevjerojatan.

Nekako se nadam da će ona samo zaboraviti na to s bolešću i nastaviti ćemo kao da nikada ništa nisam rekao. Nisam u stanju priznati joj da sam skroz zdrav. Zabrinut sam jer više ne mogu tako, a ono što je najgore, njezina majka je imala rak i uspjela je to preživjeti. Do sada sam joj već trebao reći istinu, ali nisam.

Bojim se da ću je izgubiti ako joj kažem istinu, ali ne mogu se zauvijek držati te laži.

Odgovor:

Istina izađe na vidjelo prije ili kasnije, i ona možda već sumnja nešto. Znaš da joj to moraš reći, ali mogu zamisliti koliko je teško naći pogodan trenutak i priznati: "Usput, lagao sam ti o umiranju".

15 znakova da muškarac želi biti s vama, sviđate mu se jako
15 znakova da muškarac želi biti s vama, sviđate mu se jako

Napiši joj iskreno pismo, reci joj koliko je voliš i objasni joj zašto si osjećao potrebu da joj u početku kažeš. Priznaj da tvoja laž proizlazi iz niskog samopoštovanja i da se sad osjećaš kao budala. Pošalji joj veliki buket cvijeća ili je odvedi na večeru.

Nadam se da će te razumjeti i oprostiti ti, ali budi spreman na vatromet ako do toga ne dođe. Nitko ne voli biti obmanut, pogotovo ako je nešto tako ozbiljno. 

Moj e-letak o podizanju samopouzdanja (Raising Self-Esteem) će ti pomoći da izgradiš neke pozitivne osjećaje o sebi, tako da u budućnosti nećeš osjećati potrebu lagati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje