Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
22 komentara

Sad je vrijeme kada sve može krenuti naopako - zbog planeta

Ovo je doba godine kada bi morali biti oprezni sa svime što radite. Retrogradni Merkur traje do 22. prosinca i mogao bi vam poremetiti mnoge planove i poteze

Foto: Dreamstime
22 komentara

Retrogradni Merkur vrijeme je oko kojeg se astrolozi često zabrinjavaju i upozoravaju na njega. Riječ je o prividu kretanja tog planeta unazad, a događa se upravo sada - počeo je početkom mjeseca, a traje do 22. prosinca.

Ako vjerujete u astrologiju tada bi u tom periodu trebali biti oprezniji u svim aspektima svojeg života, dodatno se zaštititi od mogućih problema, pripaziti da ne dođe do nesporazuma u komunikaciji, problema u prometu, poslu, privatnom životu, školovanju... Ovo je period u kojem su šanse da nešto krene naopako - veće nego inače.

Foto: 123RF

U ovom razdoblju trebate uložiti puno više truda da bi nešto napravili ili postigli. Pažljivo morate birati riječi i biti vrlo jasni u komunikaciji jer su šanse za nesporazum veće. Kada sjedate za volan, budite pažljiviji nego inače i vozite sporije.

Nemojte se iznenaditi ako vam očekivani novac zakasni ili ako imate problema oko realizacije kredita. Također, ljudima je koncentracija manja, brže se umaraju, sporije uče i pamte, češće gube važne dokumente ili ključeve.

Ako s nekime nešto dogovarate, budite jako oprezni jer je ovo period kada postoji veća šansa da vas prevare, da vam netko nešto prešuti ili da vam slaže.

BLAGDANSKO LUDILO Pripreme za Božić: Ovan troši, Lav kuha, Blizanci gube razum

Ponešto o samom planetu

Inače, Merkur je planet tri puta manji od Zemlje i najbliži je Suncu. Ima vrlo izduženu putanju, a zbog njegovog specifičnog gibanja, kada bi se našli na njemu, doživjeli bi dva svitanja ili dva podneva. Merkurovo specifično gibanje u određenim periodima godine stvara iluziju kao da se giba unatrag.

Pogledajte u videu kako to izgleda:

Mercury retrograde, explained WITHOUT astrology.

What Mercury in retrograde really means.

Posted by Vox on 4. prosinca 2017

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message