Lifestyle

Komentari 3

Ribafish ne odustaje: RokOtok se nastavlja 2020. u Brodarici

Ribafish ne odustaje: RokOtok se nastavlja 2020. u Brodarici

SPAJA OTOKE U 28 dana Domagoj Jakopović Ribafish doplivao je do 17 otoka. Spreman je za drugi dio projekta. U spomen na preminulog sina planira doplivati do svih naseljenih hrvatskih otoka

U prvoj etapi Rok Otoka bilo je povezano 17 otoka. Obilježili su je velika prijateljstva i sjajni ljudi. Družili smo se s djecom, odvojili ih od mobitela i televizora, pričao sam im o ekologiji i otocima...

POGLEDAJTE VIDEO:

Sljedeće godine nastavljamo s drugom etapom, a start će biti u Brodarici kraj Šibenika, najavio je jučer gastrobloger Domagoj Jakopović Ribafish nakon završetka prvog izdanja projekta RokOtok. Prozvali su ga najljepšom ovogodišnjom ljetnom pričom jer je u spomen na preminulog sina odlučio doplivati do svih naseljenih hrvatskih otoka. S jedne strane želio je ispuniti njihov zajednički plan da obiđu sve otoke, a s druge razviti svijest o važnosti provođenja zajedničkog vremena roditelja i djece kroz sport, druženje, učenje i istraživanje. Zaplivao je u Dubrovniku, doplivao do 17 južnodalmatinskih otoka, preplivao više od stotinu kilometara.

- Sprijateljili smo se sa stotinama predivnih ljudi. Upoznali smo 2000 klinaca, hvala svima koji su bili uz mene i pomogli mi da u travnju osnujem udrugu RokOtok, trpjeli me s kojekakvim idejama i prohtjevima. Spremni smo za novu sezonu - rekao je Ribafish u zagrebačkoj pivnici Medvedgrad, koja je bila jedan od sponzora.

Cilj projekta RokOtok je povezivanje roditelja s djecom i odmicanje od moderne tehnologije kako bi uživali u prirodi i učili kako tu prirodu čuvati i zaštititi.

Èiovo: Ribafish došao do samog kraja svoje plivaèke avanture za ovo ljeto

- Kad vidim djecu i mlade koji me dočekuju na otocima, siguran sam da sam na dobrom putu. Ako malo više razgovaraju s roditeljima i bar kratko ugase ekrane, napravio sam dobro djelo - rekao je Ribafish.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci