Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Ribama će mir biti vrlo važan, a prijatelji pravi oslonac u svemu

Ribama će mir biti vrlo važan, a prijatelji pravi oslonac u svemu
4

Ljubav će vam biti u drugom planu. Bit ćete društveni, ali nova poznanstva neće prelaziti granice prijateljstva, do jeseni. Koncentrirat ćete se na poslovne projekte

VIDEO

Nakon prilično burne i naporne prošle godine u kojoj su se događali veliki obrati u vezama, sad vam je važno odmoriti se i živjeti što je moguće mirnije. Nećete biti previše zainteresirani za sklapanje veza. Uživat ćete u druženjima s prijateljima i pokretanju novih projekata s poslovnim partnerima. Tijekom ljeta bit ćete vrlo društveni, no nova poznanstva neće prelaziti granice prijateljstva. Ako netko poželi ozbiljnije vezanje, vi ćete nestati u trenu i svoju pažnju usmjeriti na nekoga drugog. Odgovarat će vam sloboda i to što nikome ne morate polagati račune. 

Neke naznake ljubavne avanture mogle bi se pokazati početkom jeseni. Svidjet će vam se osoba s kojom ćete raditi, no nije sigurno da će se iz toga izroditi nešto konkretno. Moguće je da će sve završiti kao još jedno vrlo blisko prijateljstvo. Za vaš mir bit će vrlo važno da skupite snagu i ne dopustite da vas uvrijedi ili povrijedi neka ružna riječ. Prijatelji će vam uvijek biti oslonac u životu.

ZAVOĐENJE

Ribe su nevjerojatno osjetljive pa pri upoznavanju morate biti nježni i obazrivi želite li nešto postići. Njihove su emocije vrlo fluidne i teško im je objasniti što osjećaju. Lakše se izražavaju pismenim putem, što znači da ih slobodno možete zatrpavati lijepim SMS-porukama. Prikažite im se kao osoba koja će im pomoći riješiti sve probleme.

U KREVETU VOLE

Pripadnici ovog znaka svoju seksualnost izražavaju potpuno se predajući partneru u ruke. Spremni su ispuniti sve ljubavnikove maštarije. Ribe su sklone eksperimentiranju, no to nikada neće jasno dati do znanja. Često završavaju u seksualnim vezama s dominantnim partnerima koji u svemu vode glavnu riječ. Rijetko komentiraju što su doživjeli.

LJUBAVNI SAVJET

ON: Svladali ste sve tehnike bježanja od trajnih veza, sad je vrijeme da naučite bolje procijeniti partnerice.

ONA: Prije ste se znali prepuštati drugima i dopuštati im da vas vode kroz život.

IDEALAN PARTNER: DJEVICA

Dobro se nadopunjava s Ribama i svojom im racionalnošću pomaže da nađu unutarnji mir.

NAJGORI PARTNER: LAV

Lavovi su usmjereni na osobne vrijednosti. Previše su jaki za Ribe koje se osjećaju podređenima.

SLOBODNJACI

Iako ćete biti zapaženi, teško ćete se odlučiti za vezu. Držat ćete se na distanciji i maštati o nekom savršenom partneru kakvog još niste imali. Početkom jeseni pojavit će se netko tko će vas napokon, barem malo, zaintrigirati.

U VEZI

Između vas i partnera doći će do nerazumijevanja i popriličnog zahlađenja u odnosu. Shvatite to kao neku vrstu testa vaše veze i usmjerite se na obnavljanje izgubljene bliskosti. Pokušajte što više vremena provesti zajedno.

IDEALNO PUTOVANJE

Budete li u prilici, otputujte u Sjevernu Afriku ili Portugal. Ondje biste se mogli opustiti i napuniti pozitivnom energijom. Od gradova bi vam odgovarali Aleksandrija, Jeruzalem i Varšava. Vi se zapravo dobro osjećate u svakom kutku svijeta, važno vam je samo da su problemi daleko od vas. Ako si to možete priuštiti, s vremena na vrijeme otiđite na neko kratko putovanje jer su ona zapravo izvrstan bijeg. Takvi izleti znaju i značajno popraviti komunikaciju s partnerom, pa ćete se na kraju osjećati fenomenalno.

DOBAR DAN: 10.10.2011.

Bilo bi dobro da dan provedete u ugodnom društvu i odmorite se od obaveza.

DOBRO RAZDOBLJE: rujan, listopad

Napokon će doći do bliskog kontakta s nekim tko će imati razumijevanja za vas.

LOŠ DAN: 15.4.2011. 

Pojavit će se problemi u komunikaciji s prijateljima. Past će i neke neugodne optužbe.

LOŠE RAZDOBLJE: travanj, svibanj

Bježat ćete od bliskih odnosa i često ostavljati druge u nedoumici. Imat ćete problema.

OSOBINE

Zbog nesigurnosti i stidljivosti, kod žena Riba ponekad ne dolaze do izražaja sve njene kvalitete, koje su uvijek iznad prosječnog. Obitelj joj je na prvom mjestu.

Lako se zaljube i to im često prouzroči patnju zbog ljubomore koju ne znaju prikriti. Lakovjerni su i pouzdani partneri. Lako se uvrijede pa s njima treba pažljivo.

Poznate Ribe

Eva Mendes 5.3.1974.

Eduardo da Silva 25.2.1983.

Rene Bitorajac 2.3.1972.

Drew Barrymore 22.2.1975.

Kristin Davis 23.2.1965.

Justin Bieber 1.3.1994.

Eva Longoria 15.3.1975.

Ana Brdarić Boljat 4.3.1980.

Tarik Filipović 11.3.1972.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile
ONLINE KUPNJA

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile

Bez obzira na rizik da nećemo dobiti ono što vidimo na slici, mnogi često odjeću naručuju preko interneta. Ovo su neki modni gafovi koji pokazuju razliku između naručenog i onog što dobijemo

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu
PRŠTI LUKSUZOM

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu

Joško je divna osoba, vrlo je jednostavan i ustvari nema velikih prohtjeva. Njegova jedina konkretna želja je bila da uključimo njegovu omiljenu tirkiznu boju, rekla je dizajnerica Ivona Kalapač
Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh
OSJEĆAJU SE UGROŽENO

Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh

Neki od horoskopskih znakova imaju tendenciju osjećati se ugroženo tuđim uspjehom, što može utjecati na njihovu situaciju na poslu, ali i u privatnom okruženju