Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Ribe trebaju paziti na prehranu i zdravlje te uživati u ljubavi

Ribe trebaju paziti na prehranu i zdravlje te uživati u ljubavi
4

Nepovoljni Saturn može vam priskrbiti zdravstvene probleme s kostima, zubima, slabom cirkulacijom ili tegobama s tlakom. Poboljšanje svega slijedi u svibnju

VIDEO

Saturn koji će cijele godine boraviti u vašem polju karijere upućuje na promjene koje bi se na tom planu mogle dogoditi. Ako ste već i prije bili nezadovoljni svojim poslom, ove će godine taj osjećaj biti još istaknutiji. Možda ćete razmišljati o promjeni posla ili prekvalifikaciji, no što god odlučili, neka to ne bude prije nego što već imate u vidu neki drugi posao. Vaš će rad biti pod povećalom javnosti pa vam se pogreške neće tolerirati. Budite oprezni prilikom donošenja odluka u veljači, a u svakoj dvojbenoj situaciji posavjetujte se sa stručnjakom. Ako dobro odigrate karte, nadređeni će prepoznati vaše kvalitete i uzeti vas u obzir za neki odgovorniji položaj.

Tijekom travnja, svibnja i lipnja ugledni poznanici pomoći će vam da realizirate svoje planove i ambicije pa ćete uz njihovu potporu dobiti angažman na željenom projektu ili razgovor za bolje plaćeni posao. Pobrinite se da ostavite što bolji dojam kako ne biste iznevjerili njihovo povjerenje. U srpnju ćete iskazati kreativne i umjetničke potencijale. Razdoblje je povoljno za poslove vezane uz estradu, modu, književnost ili marketing. U razdoblju od 30. 8. do 21. 9. mogući su poslovni zastoji i nesporazumi sa suradnicima, zbog čega biste mogli doći na loš glas. Stoga čuvajte svoju reputaciju. Od rujna pa do kraja godine Jupiterov utjecaj znatno popravlja vašu financijsku situaciju, a u listopadu i studenome stjecat ćete poznanstva utjecajnih moćnika. Mogli biste se okoristiti kakvim nasljedstvom, dobiti novac od osiguranja, nešto vrijedno prodati ili kupiti, ostvariti neka prava, otići u mirovinu i slično. 

Preispitivat ćete svoj odnos, a oni među vama koji su najsigurniji u svoje osjećaje poželjet će ove godine ući u brak. Mnogi među vama su pred velikim odlukama i tražit ćete od veze ili braka više nego što ste prije tražili. Vaš partner će često biti prezaposlen, a isto biste mogli biti i vi pa će se vaši susreti prilično razrijediti. No ova godina vam ipak ima mnogo toga za ponuditi, pa su ožujak i početak travnja bitni zbog Venere u vašem znaku koja samcima donosi novu ljubav. Vezani i oni u braku otvorenije će iskazivati naklonost svojem partneru. Slično vas očekuje i tijekom prekrasnog svibnja, a ako ste u zrelijim godinama, mogli biste ostvariti kvalitetnu vezu lišenu prevelikih strasti. 

Vatrenih ljetnih avantura bit će u srpnju, a godišnji odmor u tom mjesecu posebno će zbližiti vezane Ribe. Važni događaji očekuju mlađe pripadnike znaka, a  rujan i listopad otkrit će vam o čemu se doista radi. Prilagodba, kompromis i spremnost na bitne promjene bit će ključ uspjeha u osjećajnim odnosima. Nećete se zadovoljavati polovičnim rješenjima, nego ćete hrabro stati na kraj svemu onom što je u vašem ljubavnom odnosu uznemiravajući faktor. Prosinac će biti lijep mjesec i za slobodne i za vezane. Povoljna Venera unijet će sklad i pokazati vam put do partnerova srca. Rijetki će biti oni koji neće sresti zanimljivu osobu ili se ludo zaljubiti. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sretni dani: 

1. veljače, 17. ožujka, 20. svibnja, 4. srpnja, 3. studenoga, 27. studenoga

Zdravlje

Kako ćete se osjećati, najviše ovisi o vama. Uredan život i dovoljno sna neka vam budu prioriteti. Nemojte zanemariti ni tjelovježbu, a vašem tijelu najviše će odgovarati joga. Ako trčite, pazite na zglobove, osobito koljena.

Posao

Očekuje vas dinamičan ritam i povećani zahtjevi šefova. Morat ćete promijeniti radne navike, discipliniranije pristupati obvezama i drukčije organizirati vrijeme. Želite li napredovati, to će se odvijati prilično sporo, ali ne i nemoguće.

Ljubav

Naći ćete se u pravo vrijeme uz osobu koja će znati prepoznati ono najbolje u vama. No neke muči nedefiniran odnos s partnerom, ali i tu se naziru pozitivne promjene koje ćete sami inicirati.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Radno vrijeme za izbore: Evo kako danas rade trgovine
KAKO RADE TRGOVINE I ŠOPING CENTRI

Radno vrijeme za izbore: Evo kako danas rade trgovine

Neke trgovine danas neće raditi zbog parlamentarnih izbora. A ako ipak planirate ići u kupnju, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijeme

Nepristojne hotelske navike s kojima trebate odmah prestati
PRISTOJNO PONAŠANJE

Nepristojne hotelske navike s kojima trebate odmah prestati

Baš kao kod kuće, i hoteli imaju brojna pravila ponašanja, to je suživot te je bitno pokazati poštovanje prema osoblju, nisu oni ničije sluge. Stručnjak u hotelijerstvu podsjeća na pristojnost
Uz ovaj začin ćete brže skinuti kile - ako ga uzimate svaki dan
SIGURNO GA IMATE KOD KUĆE

Uz ovaj začin ćete brže skinuti kile - ako ga uzimate svaki dan

Istraživanje je otkrilo zanimljive činjenice o začinu koji je čest u kuhinji te ima specifičan okus. Može se konzumirati u slanim, ali i slatkim jelima, a odličan je zato ubrzava metabolizam