Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Rituali ljepote postaju još brži uz praktične proizvode i ideje

Rituali ljepote postaju još brži uz praktične proizvode i ideje
1

Gel će "umiroviti" peglu za kosu, ekstenzije za trepavice zamjenjuju maskaru, lakovi će trajati triput dulje, a novi eyeliner s rotirajućom glavom je kao stvoren za ljevake

VIDEO

Promijenite, prilagodite ili se jednostavno odrecite nekih rituala ljepote, savjetuju stručnjaci kako biti njegovana uz što manje potrošenog novca i vremena. Primjerice, provjerite treba li vam uopće toner. Oni su se pojavili kad se lice pralo alkalnim sapunima i kad su bili nužni da bi se koži vratio neutralan pH. Današnja sredstva za čišćenje formulirana su tako da odgovaraju koži. No noćna krema je neizostavna. 

- Birajte kremu koja ima dva najmoćnija borca protiv starenja kože: retinol i antioksidanse. Tako ne trebate čitav niz proizvoda - savjetuje dermatologinja Debra Jaliman. Zaboravite i sva silna parenja, pilinge i skupe tretmane koji mogu nadražiti kožu - radije lice osvježite i pomladite masažom. 

Savršene trepavice traju do osam tjedana 

Olakšajte si šminkanje ekstenzijama za trepavice - kućnom varijantom iz drogerija, no prirodni efekt dat će vam one koje će kozmetičar stručno nanijeti. Rok trajanja im je od četiri do osam tjedana. Tada nije potrebno nanositi maskaru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ukloni dlačice, ali i posvijetli

Možda će se učiniti preskupim načinom za uklanjanje dlaka, no laserska depilacija daje zadovoljavajuće efekte - trajno smanjenje dlaka već nakon nekoliko tretmana. Učinkovito je jer laser koji stvara impulse svjetla apsorbira pigment u vlasi. 

Prekrasna kosa preko noći 

Ekstenzije mogu ono što nijedan proizvod za kosu ne može - produžiti je ili dati volumen. Postoji toliko mogućnosti stavljanja - ljepilom, trakom ili toplinom, a preporučuju se one od ljudske kose. Kao spas za jednu večer postoji sintetička verzija koju možete sami umetnuti.

Dezodorans koji zna kad je najpotrebniji

Potraga za idealnim dezodoransom mogla bi završiti kad isprobate onaj čiji se sastojci aktiviraju čim se počnete kretati. Muke s nanošenjem eyelinera završit će novim, koji će imati rotirajuću glavu za nanošenje. Tako će olakšati šminkanje ljevacima, ali i svima koji se muče dok se šminkaju. A zbogom i pegli jer stiže - sprej za ravnanje kose.

Lak za nokte u “solariju”

Više nećete morati ni svaki tjedan lakirati nokte zato što su se pojavili gelovi za manikuru koji se brzo suše i traju triput dulje. Nanosi se kao svaki drugi lak, no nakon toga se UV svjetlom “učvrsti”. Može se skinuti acetonom za nokte.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi
'Profesionalna' ljubavnica: Ako mu ovo radite, neće vas varati
STRUČNI SAVJETI

'Profesionalna' ljubavnica: Ako mu ovo radite, neće vas varati

U spavaću sobu unesite više uzbuđenja, bilo da to uključuje zajedničko gledanje porno videa ili da odjenete neko seksi donje rublje koje inače ne nosite. Razmislite i o seksu na javnom mjestu, kaže Amy Kupps