Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Romantične Alduk vjenčanice krase volani i otvorena ramena

Romantične Alduk vjenčanice krase volani i otvorena ramena
14

Detalji čine veliku razliku, zna svaka mladenka kojoj je poseban dio u organizaciji vjenčanja i odabir vjenčanice. Alduk donosi za svakoga ponešto

VIDEO

Hrvatski modni dizajner Ivan Alduk, unatoč teškim vremenima po industriju vjenčanja, donosi prekrasan editorijal vjenčanica s manekenkom Elenom Dizdar u ulozi mladenke. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Vlasnica salona poklonila je Ani iz Petrinje vjenčanicu 01:10

Usprkos apstinenciji od velikog broja životnih radosti, jedva čekamo neku prigodu za izlazak, putovanje, kupnju haljine, proslavu ili pak vjenčanje najbolje prijateljice. Možda su te sitne, ali realno velike i bitne ljudske potrebe posljednju godinu dana stavljene po strani, no čvrsto vjerujemo kako i to vrijeme prolazi, stoji u njegovu priopćenju. 

- Mislim da je rad, planiranje i stvaranje kolekcija, projekata nešto najbolje što kao dizajner mogu napraviti u ovo vrijeme te na taj način našim klijentima i vašim čitateljima skrenuti misli na nešto pozitivno, lijepo i optimistično. S tom idejom smo išli u stvaranje ovog modnog editorijala koji nosi romantičnu, modnu ali i realnu notu jer ovako nešto svaka mladenka može imati na svoj dan ukoliko izabere dobre suradnike, kao što su dizajner vjenčanice i fotograf - izjavio je Ivan.

Vjenčanice sirena kroja s prorezima, otvorenih ramena, šireg A kroja, bogati svileni volani i decentna čipka krase modele haljina izrađene da svaka mladenka može pronaći nešto za sebe. Aldukove vjenčanice rade se po mjeri klijentica uz personalizaciju, ukoliko to mladenka želi. 

Fotografije potpisuje Robert Kale, a make up i frizuru Studio Marcela iz kojeg ističu da neutralan make up naglašava prirodnu ljepotu te da se traži spuštena, lagano valovita kosa.

- Najveći trend vjenčanih frizura bit će spuštena ili polu podignuta valovita kosa ukrašena decentnim ukrasima ili vjenčićima od cvijeća. Romantične pundže su klasik i savršeno rješenje za svaki vjenčani izgled. Ako imate vjenčanicu otvorenih leđa i želite ih istaknuti, onda je niska romantična pundža odabir za vas. Visoki romantični valoviti rep je šik i ženstven te je idealan za mladenke duge kose - izjavila je Jadranka Pezo u ime Studio Marcela.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'