Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Roštiljaj online od doma uz Chill&Grill sve do 31. svibnja

Roštiljaj online od doma uz Chill&Grill sve do 31. svibnja
1

Online uživanje u Chill&Grillu nastavlja se do kraja svibnja. Izađite i sljedeći vikend na svoje balkone i dvorišta, roštiljajte s nama uz bogat zabavni program i šaljite fotke za nagradnu igru koja traje do 8. svibnja

VIDEO

Najveći online program grilanja, svirke i uživanja u chill zoni nastavlja s online programom kroz digitalne platforme 24sata sve do 31. svibnja. Za sve one koji su slučajno propustili roštiljanje za prvomajski Nacionalni Chill&Grill dan, evo prilike da i sljedeći vikend izađu na svoj balkon, dvorište ili terasu i grilaju kod kuće. Ovogodišnji online Chill&Grill građanima je pripremio pregršt bogatog sadržaja - od toga kako urediti svoju chill zonu, koje igre igrati s obitelji, posebno s najmlađima, a u gastro sferi pronaći ćete sjajne recepte za roštilje iz regionalnih dijelova Hrvatske.

Na grill možete staviti što god poželite - od tradicionalnih ćevapa i kotleta, do ramsteka, piletine, janjetine, ribe, rakova. povrća i polpeta, a kako ove pojedine namirnice pripremaju u hrvatskim regijama kroz recepte će vam pokazati brojni poznati chefovi.

Svaki vikend, sve do kraja svibnja, Chill&Grill vam donosi sjajan live program subotom. Ujutro vas očekuje cooking show s vrhunskim chefom, a nakon toga live svirka na Facebooku 24sata kao nezaobilazna glazbena kulisa za ručak s roštilja u obiteljskom okruženju. Za vas sviraju neki od najboljih DJ-eva u Hrvatskoj, okupljenih u agenciji UrbaniEventi.com. Trojica od njih DJ DaDoo, DJ eMBee, DJ Leggero pripremili su za ovogodišnji Chill&Grill različite bbq mixeve koje možete pronaći na micrositeu najvećeg online festivala grilanja i čilanja.

Svakako ne zaboravite da do 8. svibnja traje nagradni natječaj, u kojem dijelimo 50 paketa nagrada ukupne vrijednosti 25.000 kn. Svaki paket vrijedan je 500 kn, a u njemu će se naći Podravkini chill&grill začini za roštilj, Karlovačko pivo, KTC kuponi i sočno, svježe meso spremno za roštilj. Sve što trebate je biti kreativni i poslati nam fotku svog roštilja. Oni najkreativniji osvajaju veliki poklon paket vrhunskih proizvoda koji vam trebaju za roštiljanje. Stoga #ostanidoma, fotkaj svoj roštilj i pošaljite nam sliku, a mi ćemo vas darivati vrijednim ChillGrill paketima kako bismo vas pripremili za sezonu roštilja.

Stoga, ako još niste pripremili svoju grill tavu ili očistili roštilj imate vremena do vikenda, kad vas ponovno pozivamo da se dobro zabavite uz pregršt sadržaja kojeg Chill&Grill distribuira kroz digitalne platforme 24sata. I ne zaboravite, važno je poštivati mjere opreza zbog virusa koje su i dalje na snazi stoga ti Chill&Grill donosi sve što trebaš da bi kod kuće napravio odličnu zabavu i roštiljao u sigurnim uvjetima. Ovogodišnji Chill&Grill je cjelomjesečni spektakl, u kojem je za građane diljem Hrvatske kreirana najveća digitalna platforma sadržaja vezanog uz roštiljanje i sve ono što ti treba da bi u svoja četiri zida uživao u druženju sa svojim najmilijima. Kreirali smo za svakoga po nešto, a sve detalje pratite na Facebooku i platformama 24sata te chillgrill.hr službenoj web stranici.

Ovogodišnji Chill&Grill 2020. održava se u organizaciji 24sata i missGastro uz glavnog partnera Podravku. Partneri projekta su Grill Majstor, Vegeta, coolinarika.com, Mesna industrija Ravlić, KTC, Pevex i Karlovačko.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Tajna dobrog vođenja ljubavi ne krije se u mnoštvu centimetara
VIŠE UŽITKA

Tajna dobrog vođenja ljubavi ne krije se u mnoštvu centimetara

Malo je muškaraca koji u erekciji ne mogu doseći veličinu dovoljnu da zadovolji svaku ženu, dok oni koji sumnjaju u veličinu svog alata mogu razvijati druge prednosti i vještine, kažu stručnjaci
Vrijeme idealno za roštiljanje: 12 recepata, ideje za marinade i top trikovi roštilj majstora
JEDITE KAO KRALJ

Vrijeme idealno za roštiljanje: 12 recepata, ideje za marinade i top trikovi roštilj majstora

Ne okrećite meso svakih nekoliko minuta. Svaki puta kada odrezak okrenete na roštilju, s njega kapaju sokovi koji ga čine sočnim, a odlučite li se za pripremu ribe, napunite je ružmarinom, origanom i kaduljom