Obavijesti

Lifestyle

Komentari 18

Ruke - najveći izdajica godina, a većina žena ih ne njeguje

Ruke - najveći izdajica godina, a većina žena ih ne njeguje
4

Više od bora i sijedih, ljepši spol zabrinjavaju ruke i smatraju ih najlakšim indikatorom tuđih godina. Unatoč tome, i dalje se ne brinu za njih koliko bi trebale

VIDEO

Sijede - mogu se ofarbati, bore - mogu se sakriti, vrat - može se pokriti, ali ruke - one se ne mogu pomladiti. Novo istraživanje britanskog kozmetičkog branda Transforulas otkrilo je da tri četvrtine žena najvećim izdajnikom godina smatra upravo ruke. 

Čak 80 posto njih priznalo je da će primijetiti koliko staro izgledaju ruke druge žene kada je upoznaju ili vide. Ruke su tako postale broj 1. koji zabrinjava pripadnice nježnijeg spola, i to puno više nego sijede i bore. Gotovo polovica žena (42 posto) izjavila je da su im ruke počele stariti u 34. godini, a 33 posto bojalo se kako će im izgledati vjenčane fotografije zbog sitnih nedostataka na rukama. Unatoč svemu tome, ruke i dalje njeguju puno manje nego ostatak tijela. 

- Iako su naše ruke najviše izložene pogledima drugih, žene ne razmišljaju previše o njihovom izgledu sve dok ne bude kasno. Više smo koncentrirane na lice i kosu, a naše ruke brzo pokazuju znakove starenja zbog manjka prirodnih ulja u njemu i izloženosti vanjskim utjecajima - ispričala je Rosalind Chapman za Daily Mail. 

Mali savjeti za njegu ruku

Želite li očuvati ruke mladolikima, važno je pripaziti na temperaturu vode prilikom pranja. Ona ne smije biti ni hladna ni prevruća jer u oba slučaja oštećuje kožu. Mlaka voda je najbolja, a preporučuje se i njegujući sapun s puno ulja. 

Poslije tuširanja, nakon što nanesete losion ili mlijeko na tijelo, namažite i ruke. Tada će se najbolje upiti u kožu jer su pore otvorene. 

Čišćenje doma bez rukavica jedan je od čimbenika koji ih možda i najviše oštećuje, ističu stručnjaci. Vaše ruke jesu tada besprijekorno čiste, ali su i vjerojatno vrlo oštećene zbog agresivnih sredstava. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Detaljan popis: Donosimo veliki vodič radnih vremena trgovina i šoping centara nedjeljom
AKO VAM NEŠTO ZATREBA

Detaljan popis: Donosimo veliki vodič radnih vremena trgovina i šoping centara nedjeljom

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Veliki tjedni horoskop: Ribe će se svađati s partnerom, a Vage napokon srediti financije
OD 19. DO 25. SVIBNJA

Veliki tjedni horoskop: Ribe će se svađati s partnerom, a Vage napokon srediti financije

Škorpione čeka tjedan povećanih napora, iscrpljenja i stresa, a ni koncentracija im neće biti najbolja. Djevice će briljirati u trgovačkim i novinarskim poslovima
Lažne kremšnite gotove su za 30 minuta, a tope se u ustima
DANAŠNJI RECEPT

Lažne kremšnite gotove su za 30 minuta, a tope se u ustima

Lisnato tijesto tanko razvaljajte, izbodite vilicom i ispecite ga. Potom ga prepolovite i namažite kremom, a drugu polovicu prethodno izrežite na kockice i posložite ih po kremi