Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Ružno za vidjeti: Predugi nokti i kosa te umjetan ten iz solarija

Ružno za vidjeti: Predugi nokti i kosa te umjetan ten iz solarija
1

Šljokice za svakodnevni makeup, vidljiva olovka na usnama tamnija od boe ruža, neuredna manikura ili frizura te pretaman ten neoprostive su beauty greške

VIDEO

Vrat i lice u različitoj boji posljedica su stavljanja pretamnog pudera na lice, a upravo ta makeup greška najčešće narušava dojam savršenog tena koji dobra podloga treba dati. Kako ne bi izgledali kao da nosite masku, utapkajte malo tonizirane kreme ili pudera preko vrata prema dekolteu. Ipak, najbolja je opcija pronaći podlogu koja posve odgovara vašoj boji puti, pa razlike neće biti tako uočljive.

Preduga kosa

Iako duga, lijepa i njegovana kosa djeluje ženstveno, treba znati koliko dugo je ipak predugo. Sve što prelazi kopču grudnjaka na leđima postaje predugo, a kosa do guze nikako nije seksi, tvrde stilisti. Također, važno je znati prilagoditi duljinu i dobi, pa tako u 40-ima ne možemo nositi jednako dugu kosu kao u 20-ima.

Francuska manikura i pedikura

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nakon što je godinama bila službeno i najpopularnija, danas se smatra neukusnom i "isfuranom". To se osobito odnosi na francusku manikuru na nožnim prstima zbog koje nokti izgledaju duže i pomalo "kandžasto".

Vidljiva olovka za usne

Look koji je bio popularan osamdesetih i devedesetih godina prošlog stoljeća danas je strogo zabranjen u vizažističkim krugovima. Ako već inzistirate na tome da ocrtavate usta olovkom, neka ona bude u istoj nijansi kao i ruž te ne smije prelaziti stvarni rub usnice da ne izgleda neprirodno.

Previše sredstva za samotamnjenje

Smisao bronzera je da koža izgleda prirodno osunčano, a ne uništeno suncem. Zbog toga prije svakog nanošenja sredstva za samotamnjenje napravite piling kože kako bi spriječili nastajanje mrlja te ravnomjerno rasporedite tek malo kreme kako ne biste stvorili umjetan dojam.

Ostaci laka za nokte

Izrasli nokti na kojima se jedva drže ostaci laka i potpuno uništena manikura s nejednakom dužinom noktiju beauty je greška koja se smatra neoprostivom. Osim što izgleda neuredno, ovakav izgled ruku ostavlja dojam nebrige za vlastiti izgled.

Tamne obrve i plava kosa

Platinasto plava kosa i debele, crne obrve neoprostiva su kombinacija koja može funkcionirati jedino za maškare. Ako imate prirodno tamnije obrve posvijetlite ih za nijansu do dvije prelazite li na svjetlu boju kose. Također, jednako zastrašujuće izgledaju i pretanke obrve s naglašenim lukom.

Predugi nokti

Geliranje i manikura noktiju danas je pravi hit, ali odolite iskušenju za predugim noktima, jer to izgleda neumjesno i vulgarno, osobito u poslovnom okruženju. Također, s tako dugim noktima teško možete normalno hvatati stvari, a i veća je vjerojatnost da će prije puknuti.

Previše šljokica

Šljokičasti makeup idealan je za novogodišnje zabave i važnije tulume, ali ako ga koristite za posao ili svakodnevne prilike, prestanite to činiti. Umjesto toga radije koristite bronzer ili shimmer sa sjajnim česticama s kojim ćete izgledati prirodnije.

Previše kvarcanja

Neprirodna, narančasta boja zbog koje put izgleda kao cigla nije privlačna niti u ljeto, niti u bilo koje drugo godišnje doma. Povremeni odlazak u solarij može dati lijepu boju vašem tenu, ali osim što je opasno za zdravlje kože, definitivno nije lijepo za vidjeti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka
IMAJU 'ONO NEŠTO'

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka

Astrologija nudi izuzetne uvide u naše osobnosti i potencijale, uključujući aspekte poput fizičke ljepote i šarma. Među prekrasnim horoskopskim znakovima postoji nekoliko onih koji se ističu posebnom ljepotom

Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno
KAKO RADE TRGOVINE I ŠOPING CENTRI

Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno

Neke trgovine sutra neće raditi zbog parlamentarnih izbora. A ako ipak planirate ići u kupnju, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijeme
Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji
KOME ĆE SVANUTI, A KOME SMRKNUTI

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 16. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje